Haver, meergranen, quinoa en spelt

Nieuw en exclusief bij Natudis: Ribbink's knäckebröd

Ribbink's knäckebröd wordt op ambachtelijke wijze gebakken van hoogwaardige pure ingrediënten. Het bevat naast desem ook gewone gist waardoor het zijn volume krijgt. Het deeg is verrijkt met zaden, pitten en vlokken waardoor het knäckebröd net dat beetje extra krijgt. Door de narijs en het bakproces krijgt het knäckebröd zoveel smaak dat het zelfs lekker is zonder beleg.

Speciaal voor het natuurvoedingskanaal

Met de feestdagen en daarmee bijzondere ontbijt- en lunchmomenten in het vooruitzicht is dit hét moment om deze nieuwe ambachtelijke lijn te presenteren. Een uniek product waarmee de rol van speciaalzaak voor de feestdagen nog eens extra onderstreept kan worden. Helemaal met bijvoorbeeld een mooie sfeervolle brunchpresentatie in de winkel, waar Ribbink's knäckebröd heel goed onderdeel van kan uitmaken. Proeven is beleven en dat geldt zeker voor deze smaakvolle ambachtelijke specialiteiten.Over Ribbink's

Ribbink’s Specialiteiten Bakkerij is sinds 2010 gevestigd aan de Laan van de Kreeft in Apeldoorn en wordt geleid door Mark Ribbink, eigenaar van het bedrijf. Mark heeft de liefde voor het bakkersvak van zijn vader, evenals de fijne kneepjes van het vakmanschap die zijn vader hem heeft bijgebracht. De producten worden op ambachtelijke wijze – veelal met de hand – gebakken van hoogwaardige ingrediënten afkomstig van de beste leveranciers. Bij de bereiding zijn tijd en aandacht belangrijke ingrediënten, want alleen dan kan Ribbink's de beste smaak en kwaliteit garanderen.Ribbink's knäckebröd is verkrijgbaar in vier smaakvolle varianten: haver-, donker meergranen-, quinoa - en speltknäckebröd. Exclusief verkrijgbaar bij Natudis en nu met introductiekorting te bestellen in de webshop.

Nog geen klant van Natudis? Neem contact op met de afdeling Verkoop via 0341 464211 of verkoop@natudis.nl.

Voor meer informatie: www.ribbinksspecialiteitenbakkerij.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.