Wessanen wil Patrick Mispolet als commissaris

Wessanen wil Patrick Mispolet benoemen tot secretaris. Zijn benoeming zal voorgelegd worden op de aandeelhoudersvergadering in april 2016. De 57-jarige Fransman was van 2006 tot 2010 CEO van Orangina Schweppes in Frankrijk en België. Nu is hij een private investeerder, met de focus op consumentengerelateerde activiteiten.

Verder kondigde Wessanen aan dat Rudy Kluiber en Ivonne Rietjens zullen worden voorgedragen voor herbenoeming in de Raad van Commissarissen. Om gelijktijdige 'pensionering' te vermijden, zal Patick Mispolet worden benoemd voor een termijn van vier jaar, Rudy Kluiber voor een termijn van drie jaar en Ivonne Rietjens voor een periode van twee jaar. Rudy Kluiber zal Marjet van Zuijlen opvolgen als lid en vooriztter van de selectie-, benoemings- en remuneratiecommissie. Zij zal de Raad van Commissarissen met ingang van 14 april 2016 verlaten.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.