Boeren met Zon opgericht

Woensdag 25 november 2015 hebben Stichting Stimuland, Agro NRG B.V en Energiefonds Overijssel 'Boeren met Zon' opgericht. In dit samenwerkingsverband helpen de drie partijen agrarische ondernemingen in Overijssel hun bedrijfsvoering verder te verduurzamen. Boeren met Zon biedt zonnepaneleninstallaties aan via een huurkoopregeling, waardoor agrariërs op laagdrempelige wijze zonne-energie kunnen opwekken.

Huurkoopregeling ontzorgt

Dankzij de huurkoopregeling hoeven agrarische ondernemingen geen aanspraak te doen op hun eigen vermogen of een bancaire lening. Omdat zij direct economisch eigenaar van de zonnepaneleninstallaties zullen zijn, kunnen ze gebruik maken van diverse fiscale stimuleringsregelingen. Daarnaast wordt het onderhoud, het beheer en de verzekering volledig door Boeren met Zon verzorgd, waardoor de agrarische ondernemer nergens meer omkijken naar heeft.

Voor nadere informatie: www.boerenmetzon.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.