Über Deutsche Kerstmarkt in het Zwaanshals, Rotterdam

Op zaterdag 12 december wordt een deel van de Zwaanshals omgetoverd tot een heuse Kerstmarkt. De auto's maken voor één dagje plaats voor kraampjes vol mooie en unieke producten uit het Oude Noorden, er is live muziek en natuurlijk mag de glühwein niet ontbreken.

Het Zwaanshalsgebied is up and coming. Nieuwe winkels worden afgewisseld met de gevestigde orde en zo ontstaat er een leuke mix tussen hip en volks. Je kunt er niet alleen terecht voor design stoelen, vintage kleding en ambachtelijke chocolade, maar ook voor een Turks brood of een kilo tomaten. De ondernemers zijn stuk voor stuk mensen met een passie voor hun vak en product en dat merk je als je er gaat winkelen. Voor bijzondere cadeautjes met een verhaal zit je in het Oude Noorden op de goede plek.

Samen organiseren een aantal van deze ondernemers op 12 december een Kerstmarkt in de straat. Het stuk van Zino tot en met Ja, Wol! wordt afgesloten voor verkeer en zo ontstaat er genoeg ruimte voor kraampjes en een terras. De kraampjes zullen gevuld worden met kunst, mode, accessoires, wol, handgemaakte hebbedingen en meer. Zino zorgt voor bijpassende hapjes en glühwein en er zal live muziek gespeeld worden door verschillende artiesten. En men kan op de foto gaan met skileraar Rudi.

Natuurlijk zijn de winkels in de rest van de buurt ook geopend die zaterdag en valt er dus genoeg te shoppen, proeven en beleven. De ondernemers willen graag laten zien wat hun buurt te bieden heeft. "Het oude noorden bruist en inspireert. Door krachten te bundelen en culturen te mixen, creëren we een unieke sfeer in een historisch stukje Rotterdam.", aldus Vera, initiatiefneemster van de markt en eigenaresse van Natur-el.

De Kerstmarkt vindt plaats in het Zwaanshals – van nummer 265 tot 283 – en duurt van 11:00 tot 20:00 uur.

Klik hier voor meer informatie.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.