Inschrijven voor pacht provinciale landbouwgronden in Gelderland

In de komende periode start de inschrijving voor pachtgronden van de gemeente Gelderland voor het kalenderjaar 2016. Agrariërs die in aanmerking willen komen voor pacht van een landbouwperceel kunnen zich al inschrijven.

Inschrijven

De uit te geven percelen worden in de komende periode per openbare inschrijving via de website van Pachtgrond aangeboden. Ze worden per deelgebied opengesteld voor inschrijving. Inschrijvers moeten aan een aantal voorwaarden voldoen die te vinden zijn op de website. Het toezicht op de inschrijvingen gebeurt door een onafhankelijke notaris. Deze notaris zorgt er voor dat de toewijzing van de gronden op een openbare en transparante wijze plaatsvindt.Tijdelijke bestemming

De provincie is eigenaar van veel gronden die ze niet zelf gebruikt. Deze zijn aangekocht voor verschillende provinciale projecten of programma's. Ook gaat het om voormalige Bureau Beheer Landbouw (BBL-)gronden die aan de provincie zijn overgedragen. In afwachting van een definitieve bestemming worden de meeste gronden tijdelijk verpacht.

Automatisch bericht

Belangstellenden kunnen een gratis account aanmaken. Zij krijgen dan automatisch bericht zodra er percelen in hun zoekgebied worden aangeboden. Daarnaast zal de provincie advertenties plaatsen in een aantal vakbladen, regionale en huis-aan-huisbladen.

Voor meer informatie: www.gelderland.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.