Nieuwe bijeenkomsten met Graeme Sait in januari:

Minder chemieafhankelijk produceren en begrip voor bodem, substraat en gewas

In januari 2016 organiseert Soiltech drie nieuwe bijeenkomsten over bodemgezondheid en plantvitaliteit met Graeme Sait van Nutri-Tech Solutions (Australië) als key speaker. De cursussen 'Vitale bodem en een vitaal gewas' zijn er in twee varianten: een basiscursus op 25 januari in het Parkhotel te Horst en een uitgebreide cursus op 28 & 29 januari in Hotel Woudschoten te Zeist. De bijeenkomsten zijn interessant voor iedereen die bezig is met toekomstbestendige productie van gezonde voedings- en sierteeltproducten en bezig zijn met een gezonde leefomgeving. Speciaal voor beleidsbepalers, lobbyisten, wetenschappers en journalisten is er op 26 januari het seminar 'A healthy soil will benefit us all' in het Eftelinghotel te Kaatsheuvel.
 
De wetgeving voor chemiegebruik in de agrarische sector wijzigt en de vraag naar verantwoord geteelde producten neemt toe. Hoe kunnen telers, adviseurs en beleidsbepalers op deze veranderingen inspelen? Tijdens de bijeenkomsten leren deelnemers hoe zij vitale, weerbare, voedingsrijke en houdbare producten kunnen produceren, waarbij zij zo min mogelijk afhankelijk zijn van chemische middelen en (kunst)meststoffen met een minimale milieubelasting. Balans op het gebied van mineralen èn biologie is daarbij het uitgangspunt. De bijeenkomsten zitten vol met eenvoudige praktische tips die direct in de praktijk gebracht kunnen worden.
 
Graeme Sait is oprichter en CEO van Nutri-Tech Solutions (NTS) en gespecialiseerd in bodem-, plant-, dier- en menselijke gezondheid, een gezonde leefomgeving en de relatie daartussen. Hij wordt wereldwijd geconsulteerd door professionele telers, adviseurs en politici en weet hierdoor wat er speelt op alle niveaus. De brede en toch specialistische kennis èn de praktische tips maken de bijeenkomsten uniek in hun soort.
 
In het najaar van 2014 heeft Graeme een vierdaagse cursus in Nederland verzorgd namens Hortinova en Soiltech. Met ruim 170 cursisten was de inschrijving groter dan verwacht en vanwege de vele positieve reacties is besloten een nieuwe reeks bijeenkomsten te organiseren. Meer informatie over de bijeenkomsten vindt u op de website www.soiltech.nl onder het tabblad 'Training'.
 
De cursussen en het seminar worden gegeven in de Engelse taal. Het cursusboek bestaat uit de complete Engelse presentatie met daarbij de in het Nederlands vertaalde sheets. Deelnemers ontvangen het cursusboek bij aanvang.
 
Bovenstaande wordt georganiseerd door Soiltech, hèt innovatieve ontwikkel- en productiebedrijf in producten en diensten voor bodemgezondheid en plantvitaliteit.
 
Voor meer informatie: www.soiltech.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.