Lekker Brood bakt speciale traktatie voor 5-jarig bestaan

Zondag 15 november was Lekker Brood BV precies 5 jaar actief in de Haagsche Entree, op de Herengracht in Den Haag. Van die 5 jaar zijn de bakkers bij Lekker Brood inmiddels alweer 3,5 jaar dagelijks actief met het bakken en verkopen van biologische broodspecialiteiten."5 jaar later zijn we trots op de prestatie van ons team; een mooi biologisch bakkerij-assortiment, voldoende vernieuwingen, een prima onderlinge samenwerking, onze leveranciers, maar vooral ook de vele afnemers in de Haagse horeca, als actieve ambassadeurs van Lekker Brood", vertelt Ad Overgaag.


Het team.

Net als 5 jaar geleden hebben Ad en Anja zelf weer in de winkel gestaan. Speciaal voor het jubileum had Lekker Brood een traktatie gebakken: een Haagsche stok. Deze Haagsche stok is speciaal ontwikkeld voor deze gelegenheid. Een Haagsche stok wordt gemaakt van twee verschillende biologische deegsoorten, een lekker maïsdeeg en een wit deeg met gedroogde algenpoeder.
 

De Haagsche stok.

Ad vervolgt: "Een Haagsche combinatie van groen en geel Lekker Brood. Met ons gehele team, inclusief hun partners, hebben wij zondag, na de winkelsluiting, onze verjaardag gevierd. Gedurende 5 uur hebben wij een culinaire fietstocht langs een selectie van onze afnemers gemaakt. De vele felicitaties en cadeaus hebben ons bevestigd in de keuzes, die we de afgelopen 1825 dagen gemaakt hebben. Met iedereen hebben we dan ook afgesproken dat we er natuurlijk nog een keer 5 jaar tegenaan gaan."

Voor meer informatie:

Ad Overgaag
Lekker Brood BV
Herengracht 16
2511 EH Den Haag
info@lekkerbrood.nl
www.lekkerbrood.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.