
Abonneren
Vacatures
Top 5 - gisteren
Top 5 - afgelopen week
- In memoriam Harmen Peters
- René Groenen en Gineke de Graaf nemen afscheid van biologisch-dynamische boerderij De Beersche Hoeve
- Fotoreportage: Bio-producenten op PLMA 2023
- "Diversiteit is altijd beter dan een monocultuur"
- Meer natuur, beter voor dierenwelzijn: maar boer Gerjo Koskamp kan het niet alleen
Top 5 - afgelopen maand
Lekker Brood bakt speciale traktatie voor 5-jarig bestaan
"5 jaar later zijn we trots op de prestatie van ons team; een mooi biologisch bakkerij-assortiment, voldoende vernieuwingen, een prima onderlinge samenwerking, onze leveranciers, maar vooral ook de vele afnemers in de Haagse horeca, als actieve ambassadeurs van Lekker Brood", vertelt Ad Overgaag.
Het team.
Net als 5 jaar geleden hebben Ad en Anja zelf weer in de winkel gestaan. Speciaal voor het jubileum had Lekker Brood een traktatie gebakken: een Haagsche stok. Deze Haagsche stok is speciaal ontwikkeld voor deze gelegenheid. Een Haagsche stok wordt gemaakt van twee verschillende biologische deegsoorten, een lekker maïsdeeg en een wit deeg met gedroogde algenpoeder.
De Haagsche stok.
Ad vervolgt: "Een Haagsche combinatie van groen en geel Lekker Brood. Met ons gehele team, inclusief hun partners, hebben wij zondag, na de winkelsluiting, onze verjaardag gevierd. Gedurende 5 uur hebben wij een culinaire fietstocht langs een selectie van onze afnemers gemaakt. De vele felicitaties en cadeaus hebben ons bevestigd in de keuzes, die we de afgelopen 1825 dagen gemaakt hebben. Met iedereen hebben we dan ook afgesproken dat we er natuurlijk nog een keer 5 jaar tegenaan gaan."
Voor meer informatie:
Ad Overgaag
Lekker Brood BV
Herengracht 16
2511 EH Den Haag
info@lekkerbrood.nl
www.lekkerbrood.nl
Publicatiedatum:
Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier
Ander nieuws uit deze sector:
- 2023-06-01 Biologische Stadsbakkerij Broodt bestaat 10 jaar
- 2023-05-30 Goede prijzen voor biologische graanpool 2022
- 2023-04-11 Wat is de kwaliteit van leven bij coeliakie?
- 2023-03-27 Nieuw: Spelt Amandelstaafjes en Haverkoekjes Hazelnoot Cacao
- 2023-03-16 "We hebben hier de voorbije weken al veel talenten zien ontluiken"
- 2023-03-14 Nieuwe lijn met biologische bakkerijproducten van Nederlandse bodem: Driekant Vitale Voeding
- 2023-03-09 "Onze ambitie is om ieder jaar minder afval te produceren"
- 2023-03-07 Ontstaat in Rhijnauwen hét brood van de toekomst?
- 2023-02-06 PLUS start met verkoop brood van gisteren
- 2023-01-27 Carl Siegert grijpt naast EZK Energy award
- 2023-01-24 Uniek korte-keten-concept van graan tot brood gepresenteerd
- 2023-01-11 Bakker Bolhuis bakt geen bio-roggebrood meer vanwege hoge energieprijzen
- 2022-12-23 Terugblik biologische granenmarkt 2022
- 2022-12-22 "Die 15 verschillende 'handjes aan het deeg' maken deze speculaas echt uniek"
- 2022-11-09 "Bevlogen politici zoals Hawre Rahimi zijn in Den Haag nog dun gezaaid"
- 2022-11-02 "Rogge levert niet veel op, maar is wel een mooi gewas voor de grond"
- 2022-10-31 Vernieuwd uniform bio-broodassortiment van Van der Westen organic family bakery
- 2022-10-24 "Wat ze ons nu voorschotelen, is gewoon niet toereikend"
- 2022-10-20 "Had ik dan niet zo energiezuinig moeten zijn?"
- 2022-10-07 PLUS breidt broodassortiment uit met dagverse biologische broden