Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Bio-chocolade Sint online in etalage

De Sint is al weer een week in het land. Met dat de goedheiligman voet aan wal zet in de Lage Landen begint ook een periode van 'suikergoed en marsepein'. Chocoladeletters, pepernoten, chocolade Sinterklaas; de variaties zijn eindeloos. Webshop PuurMieke speelt op de decembermaand in met een sinterklaasaanbod.



De webwinkel, van Mieke van Eijndhoven, heeft een breed assortiment 'vrije' producten; glutenvrij, lactosevrij, e-nummervrij, geraffineerde suikervrij en gistvrij. Daarnaast zijn er de nodige biologische producten in de webshop te vinden. Speciaal voor de pakjesavond heeft Mieke biologische chocolade letters en chocolade Sint-figuurtjes in het digitale schap gezet. De Belgische chocolade is gezoet met kokosbloesemsuiker. Daarnaast is er een biologische pepernotenmix verkrijgbaar voor de thuisbakkende pepernotenpieten.

"We zijn telkens op zoek naar leuke producten en hebben hierdoor een leuk Sint-, Kerst- en Pasenassortiment", vertelt webshopuitbater Mieke. "Elk product wordt nagekeken op elk bestanddeel waardoor je zeker weet welke voedingsstoffen erin zitten. De voorraad is beperkt, maar na de Sinterklaas hebben we een breed assortiment kerstproducten."

Voor meer informatie:

Puur Mieke
Mieke Eijndhoven
Meeuwenlaan 19
5427 VB Boekel
+31 (0)85 3030737
+31 (0)492 325802
info@puurmieke.nl
www.puurmieke.nl
Publicatiedatum: