Estafette en WakaWaka op zoek naar lichtpuntjes

Estafette de biologische eetwinkel heeft in aanloop naar de feestdagen in WakWaka een goede partner gevonden voor een stralende Facebook-campagne. Iedereen kan tot 21 december iets of iemand als lichtpuntje delen op Facebook en daarmee kans maken op een WakaWaka Power+; een krachtige, compacte oplader en (zak)lamp op zonne-energie ter waarde van 69 euro. Bovendien wordt het meest krachtige lichtpuntje beloond met een WakaWaka Base 5; een krachtige alles-in-een oplossing op zonne-energie ter waarde van 149 euro. Deze hoofdprijs wordt uitgereikt op de kortste dag van het jaar; 21 december om 18:00 uur in de Estafette-winkel te Alkmaar.Estafette en WakaWaka willen allebei de wereld laten stralen. Estafette de biologische eetwinkel met 100% biologische en bio-dynamische levensmiddelen en eerlijke prijzen. WakaWaka ontwikkelt, produceert en verkoopt lampen en opladers op zonne-energie. Producten die onmisbaar zijn in zowel het westen als in noodhulp gebieden. Mooie bijkomstigheid is dat je voor elke gekochte (of in dit geval gewonnen) WakaWaka lamp een WakaWaka light aan een gezin in nood doneert ergens in de wereld.

Marina de Smit: "We waren al even bezig met de voorbereidingen van deze actie toen we over de aanslagen in Parijs hoorden. Voor mij krijgt deze campagne daardoor een extra betekenis. Er worden hele lieve, maar ook grappige lichtpuntjes gedeeld op Facebook. Alle ingezonden foto's zijn te zien op de Facebookpagina van Estafette. Je mag zo vaak meedoen als je wilt!"

Klik hier voor meer informatie. 

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.