Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Bio-dropjes in nieuwe TerraSana look

Biologische drop is schaars, maar hot. TerraSana heeft nu lekkere en verantwoorde drop zonder chemische toevoegingen. Bereid met passie en met de beste, natuurlijke ingrediënten. Nu in een prachtige, nieuwe, speelse verpakking. Biologische drop vind je niet overal. TerraSana is één van de weinigen met zo'n uitgebreide biologische droplijn. En met de nieuwe look komt drop nog meer tot zijn recht.



Lekker natuurlijk

TerraSana heeft drop in alle soorten maten. Lekker stevig, zacht, zout en zout. De uitgebalanceerde combinatie van onder andere biologische zoethoutwortelextract en anijsolie zorgen voor de karakteristieke dropsmaak die zo lekker lang blijft hangen.

In de drop van TerraSana vind je geen geraffineerde biet- of rietsuiker, maar wel de bijzondere blackstrap melasse en maïsstroop. Zoetstoffen uit de natuur.



Drop wordt pas echt drop met zoethoutwortel. TerraSana's hoogwaardige, biologische zoethoutwortelextract komt uit Zuid-Italië en is van de best denkbare kwaliteit. Om de drop te binden, gebruikt TerraSana biologisch tarwemeel.

Veganistisch

Aan de veganist heeft TerraSana ook gedacht. 13 van de 15 soorten zijn geschikt voor veganisten. De uitzonderingen zijn JO-JO en Confetti. Zo kan iedereen lekker genieten van deze dropjes.



Display

Voor winkeliers hebben we een praktische display ontwikkeld. Daarmee komt de lijn extra goed uit in de winkel. Niet alleen de nieuwe look van de bio-drop komt goed tot zijn recht, maar ook elk individueel product.

Sinds onze drop in een nieuw jasje zit, krijgen we veel leuke feedback. De drop springt in het oog en voor veel mensen valt de drop nu pas op. Dat is natuurlijk precies wat winkeliers willen: biologische drop die van het schap springt.



TerraSana positive eating

Bij TerraSana houden we van goede voeding. Voeding die blij maakt. We bereiden veel zelf en zijn altijd op zoek naar de mooiste en meest verantwoorde ingrediënten. Bij ons is biologisch écht biologisch. We houden van echte voeding, waarmee je iets goed doet voor jezelf én de wereld om je heen. Dat is positive eating.



Voor meer informatie: www.terrasana.nl
Publicatiedatum: