Natudis logistiek partner van Bio+ Trading Company

Natudis en Bio+ Trading Company, kortweg BTC, slaan de handen ineen. Vanaf 1 januari 2016 treedt Natudis op als logistiek dienstverlener voor BTC. Steven van Wijk, directeur van Natudis, en Ruben Bringsken, directeur van BTC, bezegelden vrijdag 20 november formeel de samenwerking met het ondertekenen van het contract.

BTC groeit en de huidige logistieke omgeving voldoet niet meer om de ambitieuze doelstellingen voor de komende jaren waar te kunnen maken. Daarom is BTC op zoek gegaan naar een partij die haar logistieke dienstverlening op een professionele wijze kan invullen. In Natudis vond BTC de ideale partner. Het warehouse van Natudis is uitermate geschikt om een volwaardige Logistic Service Provider (LSP)-functionaliteit te bieden aan BTC.


Ruben Bringsken en Steven van Wijk.

Op zoek naar meer synergie

BTC kan bij Natudis rekenen op de professionele invulling van haar logistieke dienstverlening. En ze kan profiteren van de jarenlange ervaring van Natudis en het fijnmazig distributienetwerk in de hele Benelux. Beide partijen kijken uit naar de samenwerking. "In Natudis heeft BTC een professionele partner gevonden met veel kennis en expertise. We verwachten dat we met deze stap onze klanten in de toekomst nog beter van dienst kunnen zijn", aldus Bringsken. "Voor Natudis is de samenwerking een stap op weg in het optimaal benutten van onze logistieke mogelijkheden", vult Van Wijk aan. "We willen onze logistieke diensten uitbreiden en ons warehouse optimaal inzetten. Daar geven we nu concreet invulling aan. De samenwerking met BTC past in onze strategie om de keten efficiënter te organiseren. Bovendien gaan we samen met BTC kijken naar mogelijkheden voor nog meer synergie."

Vanaf januari 2016 ligt de voorraad van BTC in het warehouse van Natudis. Om het hele proces van aflevering, inslag, opslag en distributie op een effectieve en eigentijdse manier te laten verlopen, koppelen BTC en Natudis hun systemen. Alle data-uitwisseling gebeurt straks digitaal. "Een goed voorbeeld van (innovatieve) samenwerking", besluit Van Wijk.

Over Natudis

Natudis Nederland, gevestigd in Harderwijk en 100% Vroegop Ruhe & Co bv-dochter, is met 6.500 producten en 300 leveranciers één van de grootste distributeurs van biologische en reformproducten in de Benelux.

Over BTC

BTC staat voor Bio+ Trading Company. BTC ontwikkelt biologische producten vanuit de gedachten 'starten bij de bron van de grondstoffen' en zorgt voor de afzet naar de consument via distributie in de supermarkten. BTC werkt onder ander met het merk Bio+.

Voor meer informatie: joyce.van.den.bos@natudis.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.