YAM glutenvrij komt met een primeur in het glutenvrije versschap. In week 48 wordt het eerste verse glutenvrije desembrood gelanceerd: YAM desem. Wat dit brood bijzonder maakt is dat het biologisch is en geen toegevoegde suiker bevat. Daarnaast is het ook sojavrij, lactosevrij, koemelkvrij en eivrij. Door de lange bereidingstijd van ruim 48 uur krijgt dit desembrood zijn kenmerkende smaak en aroma. Hierdoor kunnen consumenten die glutenvrij willen eten nu kiezen voor een brood vol van smaak, met een echte fijne broodstructuur en passend binnen een bewust eetpatroon.
YAM desem is ontwikkeld in samenwerking met levensmiddelentechnoloog en gezondheidscoach Ralph Moorman. Bovendien past het product binnen de levensstijl van Vullen of Voeden, een wegwijzer voor gezond en bewust eten. YAM desem heeft een gewicht van 700 gram en is exclusief verkrijgbaar bij Jumbo Supermarkten voor 4,25 euro. Naast deze nieuwe variant is YAM er ook in de soorten Bruin, Licht meerzaden, Donker meerzaden, Rozijn en Bolletjes.
Voor meer informatie: www.yamglutenvrij.nl
Abonneren
Vacatures
Primeur in het glutenvrije versschap
YAM en Ralph Moorman ontwikkelen glutenvrij desembrood
Publicatiedatum:
Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier
Ander nieuws uit deze sector:
- 2023-09-29 "Het bio-logo is meer dan een vierkante centimeter op de verpakking"
- 2023-09-21 Rose & Vanilla sluit crowdfunding maximaal succesvol af met 300.000 euro
- 2023-09-20 Nieuw: sojameel van biologische sojabonen
- 2023-09-08 "Het geeft een kick als je ziet dat van jouw graan brood gebakken wordt"
- 2023-08-09 "We willen de Surinaamse keuken ook beschikbaar maken voor de consument die biologisch eet"
- 2023-08-07 Veiligheidswaarschuwing SlooOW Rustieke Meergranen Baguette
- 2023-07-13 Le Pain Quotidien introduceert 'cannabisbrood'
- 2023-07-06 Het Graanschap wil graan weer op de kaart zetten bij boeren en bakkers
- 2023-06-27 Excursie proefveld biologische baktarwe: donderdagavond 6 juli in Kloosterburen
- 2023-06-21 "Deze sociale en biologische crackers komen recht uit het hart"
- 2023-06-14 Biologische rogge in het zonnetje gezet
- 2023-06-06 'Liefde voor het klimaat' bezoekt bio-boerin Willy van Buuren
- 2023-06-01 Biologische Stadsbakkerij Broodt bestaat 10 jaar
- 2023-05-30 Goede prijzen voor biologische graanpool 2022
- 2023-04-11 Wat is de kwaliteit van leven bij coeliakie?
- 2023-03-27 Nieuw: Spelt Amandelstaafjes en Haverkoekjes Hazelnoot Cacao
- 2023-03-16 "We hebben hier de voorbije weken al veel talenten zien ontluiken"
- 2023-03-14 Nieuwe lijn met biologische bakkerijproducten van Nederlandse bodem: Driekant Vitale Voeding
- 2023-03-09 "Onze ambitie is om ieder jaar minder afval te produceren"
- 2023-03-07 Ontstaat in Rhijnauwen hét brood van de toekomst?