Leen Menken Foodservice Logistics te zien op RTL4 bij 'Schoner Nederland'

Leen Menken Foodservice Logistics is aankomende zondag, 22 november, rond 13:20 uur te zien in het programma 'Schoner Nederland' op RTL4. Dit programma gaat over duurzaamheid in de breedste zin van het woord.

Menken helpt online bedrijven met de fulfilment en de levering van hun product aan de eindgebruiker. Ze verzorgen de logistiek voor online bedrijven die hun geconditioneerde goederen bij de consument, of aan small business, rechtstreeks willen afleveren.Het hele traject nemen zij voor hun rekening: inpakken, samenvoeging van verschillende transport stromen, transportplanning en de levering aan de eindgebruiker. Door het bundelen van vers leveringen worden vele kilometers bespaard. Menken hecht veel waarde aan het distribueren op een zo 'groen' mogelijk manier. Zo hebben zij onlangs het hele distributiecentrum voorzien van een natuurlijk koudemiddel en LED verlichting. De bezorging van de goederen wordt gedaan met busjes die koelen door zonnepanelen op het dak.

Schoner Nederland is een duurzaamheidsprogramma met een kritische kijk op onze huidige verspillingsmaatschappij. Schoner Nederland kijkt bij de bedrijven die Nederland schoon houden, en geeft de kijker actief tips wat zij kunnen doen om zelf milieubewuster te leven.

Leen Menken, algemeen directeur, is te gast in het programma en vertelt over de ontwikkelingen op e-commerce gebied en laat zien hoe zijn bedrijf duurzaam opereert. Dit is aankomende zondag te zien is op RTL4, omstreeks 13:20 uur.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven