Dag van de multifunctionele landbouw: 9 december

Wageningen UR organiseert samen met de vakgroep Multifunctionele Landbouw van LTO Nederland woensdag 9 december 'De Dag van de Multifunctionele Landbouw'. Deze dag voor ondernemers zal plaatsvinden op 'De Boerinn' in Kamerik.

Het programma start met een lunch waarbij men collega-ondernemers en al die andere mensen die betrokken zijn bij de sector kan ontmoeten. Daarna zullen enkele inspirerende sprekers hun verhaal houden. Vervolgens gaan de deelnemers zelf aan de slag in verschillende workshops. De dag zal afgesloten worden met een borrel.

In de zogenaamde PPS (publiek private samenwerking) werkte Wageningen UR samen met LTO en deelsector brancheorganisaties aan de versterking van de multifunctionele landbouw. Tijdens de 'Dag van de Multifunctionele Landbouw' gaat men aan de slag met de resultaten van het onderzoek.

Een programma vol praktische oplossingen en kansen die bijdragen aan de verdere ontwikkeling van multifunctionele bedrijven in alle deelsectoren. Er is onder andere aandacht voor nieuwe businessmodellen en concepten, en wat er nodig is om deze succesvol te ontwikkelen.

De kosten voor deelname bedragen 25 euro, aanmelden kan via deze website.

Voor meer informatie: dagvandemfl@wur.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.