Perry Falter, Ecoville:

"Onze kraam is net een postzegelverzameling"

De Posthoorn publiceert wekelijks een artikel over één van de kramen op de Boerenmarkt in Den Haag. Perry Falter van Ecoville staat daar al sinds 2004. Hij geeft aan dat Ecoville zo lokaal mogelijk inkoopt, maar dat dat voor bananen wel lastiger is. Die komen bij Ecoville niet uit de Dominicaanse Republiek, maar uit Corsica. "Dit scheelt al aanzienlijk qua reisafstand. De bananen zien er wat anders uit, maar toch zijn ze vaak als eerste op."

Perry gaat voor bijzondere producten: "Onze kraam is voor mij net een postzegelverzameling: altijd weer op zoek naar nieuwe soorten. Vanuit de klant gezien vergelijk ik het met een platenzaak, waarbij je als muziekliefhebber ook geregeld binnenstapt om voor jou onbekende smaken te ontdekken." Voor Perry is de belangrijkste vraag waar iemand een product voor nodig heeft. "De vraag 'Mag ik één citroen?' is in principe niet spannend. Maar vraag je terug of iemand er thee van gaat maken of juist een dressing en je laat vervolgens de verschillende soorten zien, ruiken of proeven, dan wordt het echt leuk en raken mensen enthousiast. Dat vind ik mooi: klanten vragen niks speciaals, maar worden toch bijzonder geholpen."


Perry Falter.

De ondernemer gaat ook bewust niet het gevecht met de supermarkt aan. "Dat vind ik niet nodig. Je gaat toch ook niet vanwege de prijs terug naar een vakantiebestemming? Wel omdat het er zo fantastisch was."

Voor meer informatie: www.ecoville.nl

Bron: De Posthoorn

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.