Voorheen natuurvoedingwinkel De Ahorn

Spruit vanaf de zomer ter overname beschikbaar

Natuurvoedingswinkel Spruit in Enkhuizen is vanaf de zomer ter overname beschikbaar. Dit melden Amber Leenbeek en Barbara Baving in de nieuwsbrief van Spruit. De winkel is vorig jaar verhuisd van de Westerstraat 154 naar nummer 30-32 in dezelfde straat. Tegelijkertijd met de verhuizing kreeg natuurvoedingswinkel De Ahorn de nieuwe naam Spruit.

In de nieuwsbrief staat de volgende tekst:

"Misschien heeft u in de wandelgangen van Enkhuizen al iets gehoord... maar het kriebelt bij de meiden van Spruit. Na een veelbewogen jaar in ons ruime pand, met lieve en trouwe klanten, interessante projecten en ontzettend leuke ervaringen, begint er een verlangen naar nieuwe uitdagingen te ontstaan."

"Vandaar dat we kunnen vertellen dat de winkel vanaf de zomer ter overname beschikbaar is. Natuurlijk blijven wij in de tussentijd enthousiast en hard aan het werk, en kunt u voor alle bestellingen en vragen gewoon bij ons terecht!"

Voor meer informatie: info@spruit.co en www.spruit.co


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.