Plannen Bio-beurs gepresenteerd in Zwolle

Tholen - Voor het eerst organiseerde het Bio-beursteam gisteren (17 november) een informatiebijeenkomst voor alle standhouders. "Het was erg leuk. Een eerste keer is altijd even afwachten, maar het was al met al heel zinvol. We hebben al onze plannen voor de tweede editie van de Bio-beurs in januari kunnen presenteren. De mensen die op de uitnodiging in zijn gegaan hebben hier een heel goed beeld gekregen. Zo hebben we onder andere extra toelichting kunnen geven op het inhoudelijke programma van de Bio-beurs", vertelt Paulien Veerman van Bionext.

Ze schat het aantal bezoekers op zo'n 40 tot 45. "Een aantal mensen kwamen echt om zich te oriënteren, ook waren er een paar bij die voor het eerst op de beurs gaan staan. Eén van de gasten zei bij binnenkomst dat hij even tien minuutjes rond zou kijken, maar hij bleef uiteindelijk 1,5 uur."Aan verschillende statafels gaven de leden van het beursteam uitleg over onder meer het inhoudelijke programma met workshops en seminars, de verkiezing van het beste Bio-product en de beste Bio-winkel en de horeca op de Bio-beurs. En bij de servicebalie kon men terecht voor vragen over de stand en standinrichting en de plaats op de beurs. Bezoekers kregen meteen de kans om het vernieuwde restaurant van de IJsselhallen Zwolle te bezichtigen. "Het restaurant is echt heel mooi geworden. Je weet echt niet wat je ziet. Sowieso is het veel lichter geworden nadat onder meer het plafond vernieuwd is."Voor meer informatie: info@bio-beurs.nl, www.bio-beurs.nl

Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.