Bo Weevil en Werfzeep slaan de handen ineen

Evelien en Laurens van Werfzeep, een authentieke zeepziederij uit Utrecht en Iris van de biologische textielgroothandel Bo Weevil hebben de handen ineengeslagen. De handgemaakte biologische zepen van Werfzeep passen heel goed bij de biologische handdoeken van Bo Weevil, dus een gezamenlijk project was snel bedacht; het aanbieden van duurzame luxe wellness (kerst)cadeaupakketten. De cadeaus zijn niet alleen leuk om te geven met kerst, maar ook bij andere speciale gelegenheden, als baby- of kraamcadeau, bij een jubileum of verjaardag bijvoorbeeld.
 


Werfzeep

Evelien is begonnen met Werfzeep in één van de historische Utrechtse werfkelders. Ze leerde het vak van zeepzieden in Canada waar ze zelf de heilzame werking van handgemaakte zeep op haar gevoelige huid merkte. Alle zeep van Werfzeep is gemaakt met pure plantaardige biologische ingrediënten. Inmiddels is Laurens erbij gekomen en hebben ze sinds 2015 een nieuw atelier aan de Westerkade in Utrecht, waar je ook zelf zeep kunt leren maken. Pure producten ontwikkelen die de huid ondersteunen en hun oorsprong vinden in eerlijke grondstoffen: dat is Werfzeep.
 


Bo Weevil

Bo Weevil is een biologische textielgroothandel, opgericht in 1990 en in 2014 overgenomen door Iris Komen. Voor GOTS-gecertificeerde stoffen, handdoeken, badjassen, tassen, kleding en ook voor private labeling van textielproducten kunt u hier terecht.
 
Er is keuze uit negen verschillende pakketten. Meer informatie over een kerstpakket is te vinden op www.boweevil.nl van Bo Weevil. Particulieren kunnen terecht op www.sincero.nl, www.purecoverz.nl of binnenkort ook op de site van Werfzeep www.werfzeep.nl.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.