Gratis rode bietjes oogsten op 22 november

Efibia oogstfeest 'Je moet het zelf zien te rooien'

Efibia in Almere organiseert op zondag 22 november een oogstfeest. Er staan nog rode bietjes op het veld die ze niet verkocht krijgen. Daarom is de akker op deze dag vrij toegankelijk voor iedereen en ook het oogsten/meenemen van de bietjes is gratis.

De uitnodiging luidt als volgt:

Wat: Gratis (vrijwillige bijdrage om de teeltkosten te dekken wordt op prijs gesteld) rode bietjes oogsten, zoveel je wilt, zolang de voorraad strekt.
Waar: De akker Warmoezerij, Maurice Garinpad 15 Almere
Wanneer: Zondag 22 november 2015 van 10:00 tot en met 14:00 uur.

Wij houden bietjes over, deze willen wij graag met jullie delen. Je mag gratis zelf bietjes komen oogsten. Zo veel je wilt, zo lang de voorraad strekt.Vind jij het leuk om eens op een akker te komen kijken en meteen wat lekkers mee naar huis te nemen, Zondag 22 november is je kans. De akker is vrij toegankelijk voor iedereen, zelf zijn wij ook aanwezig voor nodige begeleiding en met een winkel om onze andere groentes,soepjes en sauzen te verkopen.

Waar moet je aan denken: Neem iets mee om de bietjes in te doen, een tas, kist of iets dergelijks. Houd rekening met eventuele modder aan handen of voeten. Neem laarzen en/of handschoenen mee. Deze bietjes zijn biologisch, gezond en erg lekker.

Voor meer informatie: info@efibia.nl, 036 8485855, Facebook.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.