Ekoplaza start met thuisbezorgen biologische boodschappen

Het afgelopen jaar is hard gewerkt aan de verbetering van de 100% biologische webshop van Ekoplaza. Met name is het gebruiksgemak voor de klant geoptimaliseerd en de klant kan overzichtelijk en snel navigeren. Klanten kunnen op Ekoplaza.nl een keuze maken uit ruim 7.000 gecertificeerde producten. Op deze manier heeft zelfs de kleinste Ekoplaza het grootste assortiment.
 
Alle levensmiddelen van Ekoplaza zijn van gecontroleerd biologische kwaliteit. Behalve water, zout en producten uit de zee. Met deze garantie kan de klant ook online bij Ekoplaza zorgeloos boodschappen doen.Hele maand november geen bezorgkosten in Zuidoost Brabant

"We zijn klaar voor de toekomst", zegt Thijs Ploegmakers, online marketeer bij Ekoplaza. "De nieuwe webshop laat zien hoe makkelijk online boodschappen doen kan zijn. Als een klant vóór 13 uur bestelt, dan worden de boodschappen de volgende dag zonder extra kosten klaargezet in één van de 73 Ekoplaza winkels of één van de 13 overige afhaalpunten. En soms komt bezorgen nu eenmaal beter uit. Vandaar dat wij nu gestart zijn met het bezorgen van boodschappen in een groot deel van Zuidoost Brabant. Deze nieuwe dienst starten we met een aantrekkelijke actie: de hele maand november rekenen wij geen bezorgkosten. Ideaal voor iedereen die in de omgeving van Eindhoven, Uden, Veghel of Veldhoven woont of werkt. De bezorgtijden zijn woensdag van 9:00 tot 17:00 uur en zaterdag van 10:00 tot 20:00 uur.Handige filter

Om alle klanten optimaal te kunnen bedienen, bevat de Ekoplaza webshop als enige supermarkt een filter voor dieet-specifieke wensen. Zo kan er gefilterd worden op vegetarisch, veganistisch, ei-vrij, soja-vrij, tarwe- en glutenvrij, melk- en lactosevrij. De website toont dan alleen de producten waar de klant uit wil of mag kiezen. Naast de online bestelde boodschappen bieden we gemak en flexibiliteit qua afrekenen. Ekoplaza biedt namelijk als eerste supermarkt betalen via iDeal aan.

Voor meer informatie: www.ekoplaza.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.