LunaeTerra is bijzonder trots op haar prachtige assortiment biologisch-dynamische groenteconserven. Conserven zijn immers dé manier om de hele winter door op een duurzame manier gevarieerd groenten op tafel te kunnen zetten. De groenten gaan direct na het oogsten de pot in en bieden variatie op tafel; ook in de winter. Onmisbaar dus in ieder bewust huishouden.
LunaeTerra, een exclusief merk van Natudis Nederland B.V., draagt biologisch-dynamische landbouw een warm hart toe. Natudis wil met LunaeTerra de consument inspireren vaker te kiezen voor producten van Demeter-kwaliteit. Daarom heeft het biologisch-dynamische merk nu een opvallende promotie ontwikkeld. Deze promotie helpt natuurvoedingswinkeliers om het verhaal achter de LunaeTerra groenteconserven op een originele en opvallende manier op de winkelvloer te vertellen.
Naast een zeer scherpe promotie in week 46 en 47 op het gehele LunaeTerra groenteconserven assortiment (de tweede pot voor de halve prijs), heeft LunaeTerra Martijn Schieman, bereid gevonden het assortiment te promoten. Martijn Schieman is bio-dynamisch akkerbouwer en veehouder op de Zonneboog in Lelystad. Op de rijke Flevolandse kleigrond teelt Martijn onder andere tuinbonen en worteltjes voor de conserven van LunaeTerra. Op verschillende manieren is Martijn terug te zien in de campagne. Zo pronkt hij met zijn wortelen op de voorpagina van de Natuurwinkelfolder. Ook is hij levensgroot te zien op de vloer bij meer dan 100 verkooppunten van de LunaeTerra groenteconserven. Zijn broekzak is gevuld met receptkaarten om consumenten te inspireren in de keuken.
Martijn levensgroot in Natuurwinkel Almere.
Martijn vertelt zijn verhaal op diverse POS-materialen in de winkels: "Het mooie van conserven vind ik dat je daarmee Nederlandse groentes het jaarrond kunt eten. Het inmaken en bewaren kost nauwelijks energie en het potje kan na gebruik de glasbak in. Bovendien zijn de groentes heel vers. Nadat wij ze geoogst hebben, worden ze direct opgehaald en verwerkt. Vaak zitten de worteltjes, boontjes en maïs diezelfde dag nog in het potje. Bio-dynamische landbouw vind ik de meest natuurlijke manier van voedsel produceren. De essentie is het sluiten van de kringloop. Onze koeien geven hele mooie mest waarmee wij onze akkers vruchtbaar houden. Die vitale bodem is de basis voor gezonde gewassen. Ook hebben wij poelen langs het land gegraven en bomen aangeplant zodat de vogels en insecten er zijn als wij ze nodig hebben. Dat samenspel tussen dieren, planten, insecten en bodemleven vind ik iets heel bijzonders. Dat ik daar als boer een rol in speel, maakt mij elke dag gelukkig."
Voor meer informatie:
Joyce van den Bos – Akkermans
Natudis Nederland B.V.
Communicatie & Retailmarketing
Daltonstraat 38
3846 BX Harderwijk
joyce.van.den.bos@natudis.nl
www.luna-e-terra.nl
Abonneren
Vacatures
BD-boer Schieman levensgroot op de winkelvloer
LunaeTerra groenteconserven: ook variatie in de winter
Publicatiedatum:
Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier
Ander nieuws uit deze sector:
- 2023-07-04 "Wat wij in Nederland kunnen telen, kopen we hier"
- 2023-02-14 Bio-telers willen meer transparantie over prijsverschillen bio en conventionele conserven
- 2023-02-13 Hoge consumentenprijs frustreert telers biologische conserven
- 2023-02-06 Oude peulvruchtrassen vormen de basis van nieuwe bonenstoof
- 2023-01-18 Klimaatverandering belemmert productieplanning
- 2022-12-05 Bio-telers neigen naar graanteelt als contractprijzen niet stijgen
- 2022-08-11 Leverancier van kant-en-klare guacamole zoekt afnemers voor restvoorraad
- 2022-06-07 'Wandelende encyclopedie van Baltussen' blijft ook na pensioen actief
- 2022-03-31 Comité gaat toezien op faire vergoedingen in biologische conservenketen
- 2022-03-29 Baltussen verwerkt dit jaar voor het eerst biologische rode kidneybonen van Nederlandse bodem
- 2022-03-02 Auga nieuw bij Amanvida
- 2021-09-29 Het Siciliaanse merk Campo D'Oro sluit aan bij huidige trends
- 2021-09-09 "On the way to PlanetProof is op dit moment dé manier om grootschalige teelt te verduurzamen"
- 2021-06-22 Funghi Valentina nieuw bij Amanvida: verse, biologische champignons uit Bologna
- 2021-05-25 Machandel breidt verder uit
- 2021-04-28 "Uiteindelijk moet iedereen de producten kunnen kopen, anders heeft het hele bio-verhaal niet zo veel zin"
- 2021-02-17 Voedingsmiddelen en fermentaties duurzaam in glas onder vacuüm bewaren
- 2020-10-19 Bonduelle: Zeven beloftes voor duurzame landbouw en gezonde voeding
- 2020-10-09 "20% van de voorraad was binnen 4 uur verkocht dankzij social media"
- 2020-05-01 Akkerbouwers in het Groningse Oldambt beginnen aan bio-erwten