Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nog meer natuurlijke zoetmiddelen van de Traay

In steeds meer recepten wordt geraffineerde suiker vervangen door smaakvolle natuurlijke zoetmiddelen, zoals honing, agavesiroop of dadelstroop. Je kunt er heerlijke mueslirepen mee maken en gebruiken bij lekkere raw snackrepen of koekjes.

Nieuw: biologische dadelstroop

Sinds kort verkrijgbaar en nu al erg geliefd vanwege haar heerlijke en typische, fruitige, zoete smaak. Erg lekker door yoghurt, bij fruit en ijs of als zoetmiddel bij het bakken van koekjes. De ongeraffineerde dadelstroop van de Traay is gemaakt van biologische dadels.

Bij imkerij de Traay zijn ze al jaren verslingerd aan biologische honing en sinds enige tijd ook aan natuurlijke biologische zoetmiddelen zoals agavesiroop, rijst- en speltstroop én dadelstroop.



Speciaal voor de liefhebbers: agavesiroop in grootverpakking

De agavesiropen vallen zo goed in de smaak dat ze nu naast de 350 gram ook in een grote verpakking van 500 gram verkrijgbaar zijn. De ongeraffineerde agavesiropen hebben een lage glycemische index en een goed en smaakvol alternatief voor geraffineerde suiker.
  • Agave licht en mild 350 gram en 500 gram: Mild en zoet van smaak. Lekker door de thee, yoghurt met muesli, in een dressing of als zoetmiddel bij het bakken van cake.
  • Agave donker en rijk 350 gram en 500 gram: Vol en rijk van smaak. Lekker over wafels, pannenkoeken, desserts of in een vleesmarinade.

Voor meer informatie: www.detraay.com
Publicatiedatum: