12 november, museum De Buitenplaats in Eelde:

Filmvertoning 'Dansen met Gehoornde Dames'

We kennen het allemaal. Het besef dat het anders moet. Vaak blijft het daarbij. Remeker-kaasmakers Jan Dirk en Irene van de Voort hebben hun drang om het over een andere boeg te gooien omgezet in werkelijkheid en laten op inspirerende wijze zien wat er allemaal nodig is om het verschil te maken. Een film over echte verandering verwezenlijken met boeren verstand.
 
Op 12 november 2015 wordt deze film vertoond in het museum De Buitenplaats te Eelde. Het team van Het Ekohuis kijkt er naar uit om u daar te verwelkomen en om samen met u een inspirerende avond te beleven. Voorafgaand aan de film is de expositie Portraits of Nature te bezichtigen.
 
Om alle deelnemers een zitplaats te kunnen bieden dient u zich op te geven via de nieuwspagina van Het Ekohuis. Hier is tevens meer informatie over deze bijzondere avond te vinden. Ook is het mogelijk u op te geven in de winkel.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.