Georganiseerd door Natuurwinkel Heythuysen

Geslaagde eerste All Ways Organic beurs

Op zondag 25 oktober organiseerde Natuurwinkel Heythuysen een All Ways Organic beurs. Een beurs vol proeverijen en belevingen. "Als bezoeker kon men een rondreis maken door een wereld van natuurlijk genezen, gezond en eerlijk eten en als laatse ook in een natuurlijk gebied begraven worden", vertelt Marlies Thiessen, eigenaresse van de winkel in Heythuysen.


Linksboven de bio-pesto's van LEQRS, rechtsboven Provamel, linksonder Landgoed Mariënwaerdt en rechtsonder biologische bakkerij Zonnemaire.

"De sfeer was geweldig, zowel onder de standhouders als bezoekers. We hebben veel complimenten mogen ontvangen van bezoekers en standhouders voor de gweldige organisatie en daar zijn we heel trots op als Team Natuurwinkel Heythuysen. Wij willen iedereen bedanken voor de geweldige dag en wat ons betreft organiseren we volgend jaar weer een All Ways Organic beurs."Volgend jaar wordt de All Ways Organic beurs gehouden op zondag 9 oktober.


Sascha de Lint van GreenAge.


De BioBakker uit Ahaus.

Klik hier voor meer informatie.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.