"Aanbod was te groot, één winkel daarom verstandiger"

Fotoreportage: Nieuwe Ekoplaza in Zaandam geopend

Tholen - Ekoplaza Zaandam is verhuisd van de Westzijde 19 naar de Hermitage 91. De winkel is woensdag 4 november geopend. Het is voor de winkel aan de Hermitage al de derde naamswijziging binnen een aantal jaar. Henrie en Joram Esman begonnen als Lemblas op de Czaar Peterstraat. Na de verhuizing naar de Hermitage begon de winkel daar als GooodyFooods, daarna werd het een Natuurwinkel en nu dus een
Ekoplaza.

In 2011 openden in Zaandam zowel een GooodyFooods als een Ekoplaza. Daarmee had Zaandam in plaats van honderd vierkante meter in één klap bijna achthonderd vierkante meter natuurvoedingswinkel. "De laatste jaren was te merken dat het aanbod te groot was te geworden voor Zaandam. Daarom leek het ons allebei verstandiger om naar één winkel te gaan", vertelt Joram Esman.

Biojournaal maakte een fotoreportage van de nieuwe Ekoplaza. Klik hier om de fotoreportage te bekijken.Pascale Waque, bedrijfsleidster van Ekoplaza Westzijde, is meeverhuisd naar de Hermitage. Joram: "Daar zijn we heel blij mee. We kunnen haar ervaring goed gebruiken. En het grote voordeel is dat ze het Ekoplaza-systeem al helemaal kent. Leuk is dat ze al diverse klanten uit haar oude winkel teruggezien heeft in deze nieuwe winkel."

De winkel is op 2 en 3 november dicht geweest. Toen is de winkel ingericht volgens het nieuwste Ekoplaza-concept. "Het Ekoplaza 3.0'-concept is meteen doorgevoerd in de winkel. Hier zijn we erg tevreden over. Het oude hout rond de koelingen en diepvries is fantastisch. Ik heb geen moment getwijfeld: alleen al op basis van het nieuwe Ekoplaza-logo koos ik meteen al voor de nieuwe stijl. Dit is allemaal goed uitgepakt. We hebben weer een levendige en gezellige winkel."


Henrie en Joram Esman met Pascale Waque.

Hij geeft aan dat ze na de opening alleen maar positieve reacties hebben gehad. "Veel klanten vinden dat de winkel een stuk groter lijkt. Sommige mensen moeten wel wat wennen, vooral omdat veel producten net weer ergens anders liggen." Joram is onder meer erg tevreden over de nieuwe indeling achterin de winkel. "We hebben de stellingen daar bewust schuin neergezet. Dit maakt het meer overzichtelijk, vanwege de betere doorkijk."

Klik hier om de fotoreportage te bekijken.

Voor meer informatie:

Joram Esman
Ekoplaza Zaandam
Hermitage 91
1506 TX Zaandam
075 6162019
zaandam@ekoplaza.nl
www.ekoplaza.nl

Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.