Udea gastheer, bezoek aan Ekoplaza en Harrie van den Elzen

Vijfde Keurmeesterseminar van N&S in teken van 'biologisch'

De vijfde editie van het Keurmeesterseminar van N&S had dit jaar als thema 'biologisch'. De keuze hiervoor bleek een schot in de roos. Het biologisch geteelde product staat enorm in de belangstelling en zeker ook voor keurmeesters een uitdaging om hier de juiste invulling aan te geven.

Gastheer was Udea. Erik-Jan van den Brink vertelde enthousiast hoe zijn bedrijf in al die jaren zo gegroeid is. Jan Groen van Green Organics nam de deelnemers als tweede gastspreker mee in de wereld van het biologisch geteeld product en de samenwerking binnen deze sector, welke zorgt voor een gestage groei in deze teeltvorm. Vervolgens werden alle keurmeesters uitgenodigd om in de bus te stappen om een bezoek te brengen aan Ekoplaza in Uden waar bedrijfsleider Joost de aanwezigen verraste met zijn gedrevenheid voor het biologisch product. Daarna werd een bezoek gebracht aan fruitteeltbedrijf Harrie van den Elzen. De passie die bio-teler Harrie in zijn verhaal legt, werd enorm gewaardeerd; "wat een verteller is die man", "prachtig om naar te luisteren".


Uitleg bij Ekoplaza.

De dag werd afgesloten met de inmiddels bekende productronde, waarbij gediscussieerd werd met elkaar over de kwaliteit van de uitgestalde producten; elke keer weer een 'feestje'.

Enthousiaste en zeer positieve reacties werden door Natasja Jacobs en Peter van der Veeken van N&S met plezier ontvangen. Een fruittas voor de deelnemers als afsluiter, aangeboden door Udea, was het einde van een zeer geslaagd vijfde Keurmeesterseminar.Voor meer informatie: Natasja Jacobs, nwa@ns-quality.nl, Peter van der Veeken, pve@ns-quality.nl, www.ns-quality.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.