Eerste informatie- en testavond op 25 november

Hobby mondt uit in webshop BioYou

Tholen - De webshop BioYou.nl is in augustus van start gegaan. Veronique Tiemessen verkoopt in haar webshop biologische cosmetica en huidverzorging. "Ik selecteer de beste en mooiste cosmetica en lichaamsverzorgingsproducten voor mijn klanten. Zo bestaat het assortiment van BioYou onder andere uit de merken Sante Verde en NVEY ECO. Alles om de huid optimaal te verzorgen of huidveroudering tegen te gaan. Alleen maar 100% natuurlijke producten voor elk soort huid met haar eigen behoeftes", aldus Veronique.

Volgens Veronique heeft de natuur het beste te bieden om elke huid te laten stralen en minder snel 'oud' te laten worden. "In de basis richt ik mij met deze webshop op particulieren. Maar voor bedrijven is het bijvoorbeeld ook mogelijk om pakketjes te laten samenstellen en cadeau te doen voor een verjaardag, jubileum, Sinterklaas en/of Kerst. Dit kan in alle verschillende prijsklassen, voor de man en vrouw."Veronique is met de webshop begonnen omdat ze een uitdaging zocht naast haar werk. "Mijn passie licht bij schoonheidsproducten, daarom kwam ik op het idee om deze webshop te starten. Ik ben de markt gaan bekijken en er is zoveel aanbod in de biologische cosmetica en huidverzorging. Het is erg fijn dat ik op deze manier eindelijk echt iets kan doen met mijn hobby. Wel geef ik toe dat er veel komt kijken bij het runnen van een webshop, ook omdat het gaat om nicheproducten in een kleinere categorie."

Ze geeft aan dat vooralsnog BoHo Cosmetics het meest populaire merk is. "BoHo loopt best goed. De producten van dit hippe merk zijn voor een mooie instapprijs te koop, de producten zijn van goede kwaliteit en het zijn aansprekende kleuren. Ik hoop dat het aanschaffen van deze producten uiteindelijk de drempel zal verlagen om ook voor producten uit het hogere segment te gaan."
 


Veronique gaat nu informatie- en testavonden organiseren waarbij potentiële klanten zich kunnen laten informeren over de verschillende merken en producten. "Ik kan de aanwezigen dan alles vertellen over de merken en het is goed dat ze de producten met eigen ogen kunnen zien." De eerste informatie- en testavond staat op de planning voor 25 november.

Voor meer informatie:

Veronique Tiemessen
BioYou
www.bioyou.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.