Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Als eerste in Nederland, biologische honingsticks

Zuivelrijck introduceert deze maand als eerste in Nederland biologische honing in sticks. Dit product is uniek in Nederland. Binnen de horeca neemt het gebruik van honing snel toe. De honing wordt vaak gebruikt bij de thee en dan met name bij de muntthee. Met de nieuwe honingsticks van Zuivelrijck is de honing makkelijk te doseren in de thee.



Biologisch 'around the cup'

Een aantal jaren geleden introduceerde Zuivelrijck als eerste in Nederland de biologische koffiemelk in cupjes in combinatie met de bio/fairtrade rietsuikersticks. Via groothandels en koffieleveranciers worden ze inmiddels op vele locaties gebruikt zoals op luchthavens, bij evenementen en in restaurants. René van der Veen, Zuivelrijck: "Binnen de horeca zien we dat duurzame producten steeds belangrijker worden. Met de biologische honingsticks hebben we nu een mooi compleet bio-assortiment 'around the coffee and tea cup'."



Nog meer Zuivelrijck-nieuws op komst

Naast de producten 'around the cup' heeft Zuivelrijck ook producten voor 'in the cup', waaronder bio-koffiemelk in fles en biologische houdbare melk in pak. De volle melk wordt door barista's graag gebruikt voor bijvoorbeeld het maken van cappuccino. Volgens René van der Veen blijft het hier niet bij. "Op zeer korte termijn komen we met nog meer nieuwe en lekkere producten."

De biologische honingsticks van Zuivelrijck zijn te verkrijgen via koffieleveranciers en groothandels.

René van der Veen
Zuivelrijck
Bisschopsweg 16
8462 TA Rotstergaast
0513 682867
consumentenservice@zuivelrijck.nl
www.zuivelrijck.nl
Publicatiedatum: