Op een rij:
Waar: IJsselhallen Zwolle in het standhoudersrestaurant.
Wanneer: 17 november van 14:00 tot 17:00 uur (doorlopend).
Doorlopend programma met informatie over:
- Bezichtigen vernieuwd standhoudersrestaurant.
- Inhoudelijk programma: Overzicht workshops en seminars - Doorvertaling thema Groen Groeit naar beursvloer - Opening van de beurs.
- Verkiezing beste Bio-product en beste Bio-winkel.
- Programma Foodplein: Mogelijkheid tot adverteren - Programma/levering producten bedrijven om mee te koken.
- Streekplein.
- Horeca op de Bio-beurs: Veranderingen van horeca van de Bio-beurs - Menu Horecaplein en standhoudersrestaurant met kleine proeverij.
- Tips en tricks over hoe je je klanten/leveranciers kunt activeren om naar de beurs te gaan.
- Toegangsregistratie N200, tips and tricks hoe je deelname sterker kunt maken.
- Servicebalie voor vragen over: Stand en standinrichting -Plaats op beurs/beursplattegrond.
- Aanschaf van fysieke uitnodigingen: Bestellen meubels en stoelen et cetera voor op stand. Tijdens de bijeenkomst is er een opstelling van een kant-en-klare stand en zijn er te bestellen meubels aanwezig.
- Mogelijkheid tot stellen van vragen aan beurscommissie.
Je kunt vrijblijvend binnenlopen. De organisatie stelt het op prijs als je jezelf opgeeft, dat kan via deze link.