Groenlinks-gedeputeerde bezoekt BeterBio.nl in Leek

Gedeputeerde Nienke Homan heeft donderdag 29 oktober jongstleden een werkbezoek afgelegd bij BeterBio.nl in Leek, de grootste biologische webwinkel van Nederland. Als voorvechter van meer Groengas vulpunten in de regio wil mevrouw Homan graag in de praktijk ervaren wat Groengas kan betekenen voor de regionale voedselketens. Er is gezamenlijk gesproken over wat de keuze van rijden op Groengas voor de organisatie betekent en er was volop aandacht voor de dagelijkse logistieke operatie van BeterBio.nl.


Algemeen directeur Kemme, BeterBio.nl en Gedeputeerde Homan, Groenlinks.

BeterBio.nl heeft door middel van slimme samenwerking met de biologische telers van Puur Noord Nederland extreem korte lijnen tussen boer en bord gerealiseerd. De combinatie van de webwinkel en gratis thuisbezorging met speciale Groengasbussen vormt de basis van het bedrijf. Inmiddels is het BeterBio.nl concept ook in de meeste andere delen van Nederland uitgerold en is het assortiment uitgebreid naar ruim 2.000 levensmiddelen zodat de webwinkel in alle dagelijkse boodschappen kan voorzien.
 
Gedeputeerde Homan: "Met speciale subsidies op Groengasauto's dragen wij bij aan de verduurzaming in de biologische sector."

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.