Herman Wijfels morgen op vergadering Natuurweide

Dinsdag 3 november is er een speciale ledenvergadering van de Natuurweide met in de middag een presentatie van en discussie met Herman Wijffels. Aan bod komen de aanvullende biologische normen voor melkvee en het organiseren van de biologische boeren om invloed te hebben, zowel maatschappelijk als in Den Haag en Brussel. Voor de vergadering zijn alle biologische melkveehouders uitgenodigd, ook degenen die (nog) geen lid zijn. Lees hier meer over het programma.

Natuurweide is de vereniging van Biologisch melkveehouders die via het Biohuis samen met andere biologische sectoren de belangenbehartiging vorm en inhoud moet geven. Op de laatste Bio-beurs 2015 hebben zich weer acht nieuwe leden aangemeld. Ledenwerving voor Natuurweide blijft voor het bestuur een belangrijk aandachtspunt en daarom wordt ook geprobeerd om de andere boeren en nieuwe omschakelaars hiervoor te interesseren.

In verband met de lunch is aanmelden handig, dat kan via: info@louisbolk.nl Ook de last minute beslissers zijn, zonder aanmelding, zijn van harte welkom.

Plaats: Vergaderzaal Boerderij Polderzicht; Maatschap Pelleboer, Oude Wetering 139, 8293 PE Mastenbroek.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.