10 november

AGF Trendcafé bij Triodos

Biologisch kent wereldwijd een gezonde ontwikkeling. Tijd om hier eens bij stil te staan tijdens het AGF Trendcafé. We zijn te gast bij Triodos Bank in Zeist. Triodos Bank is van oudsher de financier van biologische landbouw. Niels Back, senior relatiemanager Landbouw & Voeding neemt ons mee in de wereld van biologische landbouw en zal meer vertellen over de filosofie van Triodos bank.
Arend Zeelenberg, zelfstandig adviseur en projectleider in de marketing van duurzame Agro & Food geeft inzicht in de markt voor biologische producten in Nederland en daarbuiten.

Aansluitend gaan we met elkaar in gesprek over een aantal stellingen.
Voorafgaand aan het AGF Trendcafé bestaat de mogelijkheid een bezoek te brengen aan Ekoplaza in de Twijnstraat in Utrecht en de Groene Winkel te Zeist. Ekoplaza is de grootste biologische supermarktketen en groeien sterk, gelooft dat de bodem de basis is van alles. In de Groene winkel zijn de producten met liefde geteeld, met zorg verwerkt en zo vers mogelijk aangevoerd. De boeren werken biologisch. Dit houdt in dat de gewassen de tijd krijgen om te groeien en te rijpen, zonder kunstmest en chemische bestrijdings-middelen. Dieren worden gehouden onder dierwaardige omstandigheden en krijgen biologisch voer.

Het AGF Trendcafé is een ketenbrede netwerkclub met leden uit zowel verdeling, teelt als handel. De leden komen vier maal per jaar bij elkaar voor een themabijeenkomst op steeds wisselende locaties. Organisatie van het AGF Trendcafé is in handen van GroentenFruit Huis, Retail Instituut Nederland en ketenmagazine CHAIN.

Kennismaken met het AGF Trendcafé en deelnemen aan deze bijeenkomst? Mail dan info@agftrendcafe.nl

Het programma voor deze middag ziet er als volgt uit:
12.00 uur Verzamelen bij Triodos
12.15 uur Vertrek bezoek aan Ekoplaza en de de Groene Winkel
15.00 uur Aankomst Triodos
15.30 uur Arend Zeelenberg
15.50 uur Niels Back, Triodos
16.15 uur korte pauze/indeling groepjes
16.30 uur Interactieve sessies met veel ruimte voor eigen inbreng

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.