"Alleen maar positieve reacties"

Winkeloppervlakte Bio Drôme Goes verdubbeld na verhuizing

Tholen - Natuurvoedingswinkel Bio Drôme is donderdag 29 oktober heropend aan de Oostwal 2a in Goes. De winkeloppervlakte is na de verhuizing bijna verdubbeld. Aan de Bierkade had Damario Luitwieler de beschikking over ongeveer 155 m² en nu over zo'n 300 m². "We hebben alleen maar positieve reacties gekregen van onze klanten, 100%. 'Wat een mooie winkel en 'dat had ik niet verwacht' hoorde ik direct na de opening heel vaak voorbij komen", vertelt bedrijfsleider Damario Luitwieler.In de ruimte waar de natuurvoedingswinkel nu gevestigd is, zat tot 2012 een Aldi. De ruimte stond leeg na de sluiting van deze winkel. Het gaat om de winkelruimte onder de bibliotheek. De grote hal is afgelopen zomer in drie ruimten opgedeeld voor drie winkels. Bio Drôme is de eerste winkel die daar de deuren heeft geopend.

In juli 2012 concludeerde Biojournaal al na een bezoek dat Bio Drôme weer uit zijn jasje was gegroeid. Bio Drôme was in 2007 al naar een groter pand verhuisd, waarmee de winkeloppervlakte toen meer dan verdubbeld is (van 65 m² naar ongeveer 155 m²), maar Damario gaf toen al aan graag naar een nog groter pand te willen verhuizen. Hij wilde naar een pand met een winkeloppervlakte van tussen de 300 en 400 m².Dit is nu dus gelukt. In de nieuwe winkel heeft Damario nu de beschikking over 300 vierkante meter vloeroppervlak. Wat hem betreft had het zelfs nog groter mogen zijn, maar hij is nu ook meer dan tevreden. Parkeren is voor de klanten ook een stuk eenvoudiger geworden. "Dit kan gemakkelijk op het aangrenzende parkeerterrein."

Voor meer informatie:

Damario Luitwieler
Bio Drôme
Oostwal 2a
4461 JT Goes
0113 228009
info@biodromegoes.nl
www.biodromegoes.nl

Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.