Simon Lévelt in actie voor kinderen uit sloppenwijken

Van 12 oktober tot en met 7 november zal Simon Lévelt in Alphen aan den Rijn een steentje bijdragen aan Estrela da Favela, zo meldt Alphens.nl. Deze organisatie geeft kansarme kinderen uit de sloppenwijken van Rio de Janeiro een kans op een betere toekomst, door middel van onderwijs en sport.

Het idee van de actie is opgesteld door Edwin de Leeuw, franchisenemer Simon Lévelt Alphen aan den Rijn, en Annebel Formsma, student aan de Haagse Hogeschool. De opdracht vanuit school is om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor het goede doel, waardoor uiteindelijk een transportbusje voor de school kan worden bekostigd.

Simon Lévelt doneert bij iedere 5 euro verkochte Braziliaanse koffie 1 euro aan het goede doel. Ook staat er een spaarpot naast de kassa. Zaterdag 31 oktober organiseert de winkel ook een benefietdag, in Braziliaanse sferen. Daarbij kunnen klanten een kopje Braziliaanse koffie halen voor 1 euro en daarbij Estrela da Favela steunen.

Bron: Alphens.nlPublicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.