'Hallo Markt' moet slagingskans marktintroductie verhogen

Biobite presenteert zich op Food Valley Expo 2015

De jaarlijkse Food Valley Expo die 12 en 13 oktober plaatsvond in Wageningen, is succesvol verlopen. De Food Valley Expo was dit jaar voor het eerst een tweedaags event. Er waren bijna 900 bezoekers met ruim 20 nationaliteiten aanwezig. De twee dagen stonden volledig in het teken van de laatste ontwikkelingen op het gebied van agrifood innovatie. Biobite presenteerde tijdens de expo onder de noemer 'Hallo Markt' haar product aan het publiek.

Hallo Markt

Hallo Markt is een initiatief van Food Valley NL en biedt beginnende ondernemers praktische begeleiding bij de marktintroductie van hun innovatieve product. Tijdens een intensief traject dat in het voorjaar van 2015 begon, werden verschillende ondernemers ondersteund bij het verhogen van de slagingskans van een marktintroductie.Susanne de Raaij, eigenaar van Biobite, was zeer tevreden over het traject: "Als beginnende ondernemer is het soms zoeken naar de juiste weg. Door middel van een coachingstraject waarbij de ondernemer samen met ervaren professionals met verschillende expertises en studenten werkt aan een concreet stappenplan, komen ervaring en ambitie samen. Hallo Markt heeft mij handvaten gegeven om mijn product goed te profileren en dit zal zeker het succes van mijn product op de markt vergroten."

Biobite LKKR

Biobite is een biologische krachtkoek, verkrijgbaar in 4 maten, 50,100,300 en 600 gram en is verkrijgbaar in twee varianten: Boekweit of Spelt. Biobite LKKR bestaat voornamelijk uit Haver en gierst, aangevuld met Boekweit of Spelt. Biobite zorgt voor een lang verzadigingsgevoel, langzame koolhydraten laten de eter lekker lang nagenieten, het is een gezonde aanvulling/vervanging op de dagelijkse maaltijd.

Biobite LKKR, geproduceerd door Van der Westen, wordt landelijk verkocht in natuurvoedingswinkels, de foodservice en catering.

Wil je Biobite proeven? Kom bij ons lang op het Nationaal Sustainability Congres (3 november), Symposium Jaarprijs Goede Voeding 2015 (24 november) of de Nationale Sportbeurs (2 december).

Klik hier voor meer informatie over de andere ondernemers van Hallo Markt?

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.