Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Vegetarische Slager: 2,5 miljoen euro binnen 3 weken

De obligatielening voor het inrichten van de fabriek van De Vegetarische Slager in Breda is zo succesvol geweest, dat de inschrijving vervroegd is gesloten. Dit meldt De Vegetarische Slager op de eigen website. Beleggers hadden tot 4 december de mogelijkheid in te tekenen op de 7-jarige obligatielening tegen 5% via MKB-beurs NPEX, maar doordat de belangstelling dermate groot was is de inschrijving bij het behalen van het maximale bedrag van 2.499.500 euro op 27 oktober gesloten. In ruim 3 weken is het benodigde bedrag bijeen gebracht door klanten van De Vegetarische Slager, professionele beleggers en 'donateurs' uit de achterban van Natuur & Milieu. Totaal zijn er 4999 obligaties verkocht aan 671 deelnemers.



De obligatiecampagne had ten doel een deel van de bouw van de eerste fabriek van De Vegetarische Slager in Breda mogelijk te maken. Obligatiehouders zullen een naamsvermelding krijgen op de nieuwe fabriek in Breda waarvan ze mede-grondlegger zijn. Bovendien krijgen ze 5% korting op hun aankopen in de conceptstore van De Vegetarische Slager en bij online aankopen.

Voor meer informatie: www.devegetarischeslager.nl
Publicatiedatum: