Yarrah eerste diervoermerk met 3-sterrenkeurmerk

Tholen- Yarrah Organic Petfood mag sinds juli jongstleden het 3-sterrenkeurmerk van de Dierenbescherming dragen. "Hiermee is Yarrah het eerste diervoermerk dat dit keurmerk mag dragen", vertelt Jolanda Huizing. In de week van 19 tot en met 25 oktober was het de week van het 'Beter Leven Keurmerk', toen is hier uiteraard de nodige aandacht aan geschonken. Dit gebeurde ook in het weekend van Werelddierendag (4 oktober). In het kader daarvan doneerde Yarrah Organic Petfood haar gehele Ekoplaza-omzet aan Yarrah-producten aan de Landelijke Dierenbescherming. In totaal deden hier 74 vestigingen van Ekoplaza aan mee. "De actie was een succes. Er is in totaal 6.050 euro opgehaald."
 

De cheque werd rechtstreeks aan de Dierenbescherming overhandigd.

Natexpo

Yarrah stond van 18 tot en met 20 oktober op Natexpo in Parijs. De producent van biologisch honden- en kattenvoer liet de stand bewust door onder meer hun Franse vertegenwoordigers bemannen. "Je moet een collega meenemen die Frans spreekt. Dat is echt een voorwaarde voor een succesvolle deelname aan deze beurs", aldus Jolanda. Ze spreekt over een goed publiek dat over de beursvloer loopt: "We komen hier de retailers en de groothandels tegen. Frankrijk is voor ons qua afname het tweede land, dus hier mogen we niet ontbreken."


Team Yarrah op Natexpo: Jolanda Huizing, Hanane Ihasnaoui, Mickael Prouvée, Jeroen Schweitz en Bas van Tongeren. Adriëtte Breemans staat niet op de foto. Zij was in gesprek met een potentiële klant.

Voor meer informatie:

Jolanda Huizing
Yarrah Organic Petfood
Van Leeuwenhoektraat 26
3846 CB Harderwijk
0341 439859
06 57712628
jolanda.huizing@yarrah.com
www.yarrah.com

Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.