Bio-snoepgoed van YumEarth nu te koop bij Marqt

Het biologische, allergenenvrije snoepgoed van het merk YumEarth, dat door de firma BetterCandy wordt geïmporteerd vanuit de VS, is vanaf nu te koop bij Marqt. De 'Best Ever Lollipops' en de zuurtjes (Drops) liggen vanaf deze week in alle winkels van de populaire winkelketen voor 'echt eten'.


Deze vier 'lollipops' liggen nu in het schap bij Marqt.

BetterCandy is zeer verheugd over de samenwerking met Marqt. Eigenaar Milko Spee: "Marqt stond op ons verlanglijstje van winkels waar we de producten van YumEarth graag zouden willen gaan verkopen. We zijn precies op het juiste moment met de inkopers van Marqt in contact gekomen. Ze wilden hun snoepschap wat vernieuwen en waren dus op zoek naar nieuwe partijen met interessante producten van hoge kwaliteit. YumEarth is sinds de lancering op de Bio-beurs begin van dit jaar al te koop in tientallen winkels in het land, maar met Marqt zijn we een belangrijke stap verder gekomen in de distributie."


De andere producten die ze bij Marqt verkopen.

Marqt heeft op dit moment 14 winkels: 9 in Amsterdam, 1 in Haarlem, 2 in Den Haag en 2 in Rotterdam.

Voor meer informatie: www.bettercandy.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.