"Biologisch eten als medicijn... zou het kunnen?"

Brenda de Coninck heeft voor de website NierNieuws een blog geschreven over een speciaal dieet dat zij en haar man gevolgd hebben. Het dieet, onder het mom van 'If you can't read it, don't eat it', draait om biologische voeding. "Zie je E-nummers, lange namen die je met goed fatsoen niet kunt uitspreken of allerlei gemodificeerde suikers op achterkanten van verpakkingen? Niet eten. Wat uiteindelijk neerkomt op puur biologisch eten, vijf keer per dag, toegespitst op je 'type'. Het klinkt toch wel goed wat ze vertelt. Biologische eten kan geen kwaad voor mijn lijf en haar slogan klinkt gezond."

Haar man besluit ook mee te doen. En met resultaat: na twee weken zijn ze beide 3 kilo afgevallen en voelen ze zich prima. Ook is haar bloeddruk spectaculair gedaald, waardoor ze uiteindelijk mag gaan afbouwen met haar medicijnen. Brenda besluit haar blog dan ook met deze zin: "Biologisch eten als medicijn... zou het kunnen?".

Klik hier voor de complete blog.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.