Gebakken uitjes, eiermie, rijstnoedels en kokosbloesemsuiker- en siroop

Nieuwe producten van Yakso

Tholen - FZ Organic Food heeft diverse nieuwe producten aan het assortiment van Yakso toegevoegd. Er zijn nu biologische gebakken uitjes verkrijgbaar, evenals eiermie, rijstnoedels, kokosbloesemsuiker en -siroop. "We krijgen erg goede reacties op de nieuwe producten. De gebakken uitjes gaan bijvoorbeeld erg goed, veel winkeliers die we een sample toe hebben gestuurd, willen het ook opnemen", vertelt Bjorn Andringa, directeur van FZ Organic Food in Wolvega.


De gebakken uitjes.

Yakso is het merk voor de biologische consument die graag geniet van de gevarieerde Aziatische keuken. Het assortiment bestaat uit allerlei producten die het voor de consumenten mogelijk maakt om op eenvoudige wijze smakelijke oosterse gerechten thuis klaar te maken. "Met Yakso kan de natuurvoedingswinkelier de hele oosterse keuken op het schap krijgen. We bieden onder dit merk allerlei leuke oosterse innovaties aan in een biologische variant."
 

Kokosbloesemsiroop en -suiker.

Yakso heeft vorig jaar een nieuwe uitstraling gekregen, toen kondigde FZ Organic Food ook al aan dat er veel nieuwe producten aan zouden komen. Met deze introducties komt daar voorlopig ook nog geen einde aan, zo geeft Bjorn aan. "Er komen binnenkort nog meer nieuwe Yakso-producten aan. Zodra het kan, voegen we deze producten ook aan het assortiment toe. We bevinden ons in de laatste fase van het ontwikkelproces."
 

De rijstnoedels zijn er in drie kleuren, wit, bruin en zwart.

De eiermie:Voor meer informatie:
 
Bjorn Andringa
FZ Organic Food
Oppers 58
8471 ZM Wolvega
0561 611000
bjorn@fzorganicfood.com
www.fzorganicfood.com

Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.