Vrouw liegt over (bio-)vleesconsumptie

"Mijn vriezer ligt stieken vol met kiloknallers"

In Telegraaf VROUW-item 'Opgebiecht' biecht een 32-jarige vrouw op dat zij stiekem kiloknallers koopt. Dit terwijl ze uit een 'nest' komt waar biologisch en verantwoord eten hoog in het vaandel staat. Haar ouders denken dat ze alleen maar biologisch scharrelvlees eet, net als zij. Niets is minder waar: "Ondertussen ligt de vriezer vol met kiloknallers. Met mijn 32 jaar ben ik eigenlijk te oud om mijn omgeving zo voor te liegen, maar ik heb het gevoel dat ik inmiddels niet meer terug kan." Ze zegt dat haar bankrekening het gewoonweg niet toelaat om te kiezen voor 'dat duurzame, biologische scharrellapje'.

Ze gaat zelfs zo ver dat ze voor haar ouders ook kiloknallers klaarmaakt, wanneer zij bij haar komen eten. "Ze weten niet beter dan dat ik ze iets verantwoords voorschotel en ze vinden het altijd ook heerlijk. Ja dan voel ik me nog eens extra schuldig als ik ze zo zie genieten, terwijl ik weet dat ze iets eten wat ze verafschuwen."

Klik hier voor het complete artikel.

Bron: Telegraaf - VROUW

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.