"Onze 'tablets' roepen echt herkenning op"

Lovechock groeit ook in Frankrijk

Tholen - Lovechock stond van 18 tot en met 20 oktober op Natexpo in Parijs. Het Amsterdamse bedrijf ziet nog volop potentieel in Frankrijk, zo geeft Laetitia Sanchez aan. "We hebben onze RAW chocolate twee jaar geleden geïntroduceerd in Frankrijk. Op een beurs als dit zie je en merk je dat de markt hier zoveel groter is dan in Nederland", vertelt ze. "We zien zeker nog potentieel in Frankrijk. De interesse in gezonde, biologische voeding bij de Franse consument groeit. RAW chocolate van Lovechock past goed bij deze ontwikkeling."Lovechock koos er op Natexpo bewust voor om in de stand van hun Franse distributeur, Pur Aliment, te gaan staan. "Hierdoor kunnen we heel snel schakelen wanneer iemand concrete interesse toont in onze producten. Dat is echt ideaal."

Laetitia liet de bezoekers proeven van de nieuwste toevoeging aan het Lovechock-assortiment: de tabletten. Deze tabletten werden in augustus 2015 geïntroduceerd. Er zijn drie bijzondere smaken, namelijk: Sweet Nibs & Sea Salt, Almond & Baobab en Blueberry & Hemp Seed."De reacties zijn goed. Ik merk dat de 'tablets' echt herkenning oproepen bij mensen vanuit traditionele chocolade. Doordat Lovechock nu in het tablettenschap ligt, wordt RAW chocolate zichtbaarder en meer toegankelijk voor de bewuste consument. Over de verpakking is men ook erg enthousiast. De buitenkant is al mooi, maar zodra je de verpakking open doet, zie je nog een extra verrassing. Aan de binnenkant van de wikkel komen wezens die in de jungle leven en cacao kunstig tot leven. Onze chocolade lijkt hierdoor echt een cadeautje."

Voor meer informatie:

Laetitia Sanchez
Lovechock
Asterweg 20-B2
1031 HN Amsterdam
020 7609100
laetitia@lovechock.com
www.lovechock.com

Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.