Overzeese import bio-producten 'krankzinnig' volgens Arjan de Boer

De Food Inspiration Days werden dit jaar op 19 en 20 oktober aan de CHV Noordkade in Veghel gehouden. Arjan de Boer en Hans Steenbergen zijn de oprichters van Food Inspiration Magazine en van daaruit komen diverse andere zaken voort, zoals dit evenement voor professionals in de foodbranche.

Arjan vertelt levendig over de mensen die graag naar het evenement komen. "Mensen komen graag naar het evenement, omdat ze verlangen naar de openheid en verfrissing in ideeën die er telkens weer is."

Over biologisch voedsel zei Arjan het volgende: "Is het nog wel echt zinvol om iets biologisch te noemen als het bijvoorbeeld uit Peru moet komen? Het kost alleen al aan transportkosten, verbruik van oliën en diesels meer dan nuttig is en bovendien vervuilt het juist de natuur en atmosfeer. Het is gewoon krankzinnig dat men die kant is opgegaan. Als iets uit de 'regio' komt, zoals uit Duitsland, Nederland of België, dan is dat te overzien, acceptabel en duurzaam."

Bron: Veghel.nieuws

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.