Frank Vosselman, De Bolster:

"Steeds meer aandacht voor professionele bio-teler"

"De Bolster werkt al sinds haar ontstaan nauw samen met telers en retailers. Die samenwerking is de laatste jaren steeds intensiever geworden." Dat merkt Frank Vosselman op. Hij is mede-eigenaar van De Bolster. "De professionals zoeken ons steeds vaker op om te overleggen en het selecteren van de juiste rassen is nog verder geoptimaliseerd."Biologische zaden

Als biologisch-dynamisch zaadteelt- en veredelingsbedrijf verkoopt de Bolster uitsluitend biologische en bio-dynamische zaden. Vanzelfsprekend zijn al deze zaden GMO-vrij. Het bedrijf is in 2002 gestart door Elly en Bart Vosselman. Na een ruime ervaring met de productie van groenten en bloemen, werd toen overgeschakeld op de veredeling en productie van biologische groentezaden. In 2005 werden de krachten gebundeld met Frank Vosselman en Patrick Hoogendoorn. Frank is de oudste zoon van Elly en Bart. Patrick werkt al sinds zijn vijftiende in het bedrijf. Door deze bundeling is de nieuwe huidige Bolster ontstaan.

Meer informatie

"Voor telers, retailers en teeltadviseurs bleek heel prettig om ook buiten kantoortijden informatie te kunnen verkrijgen", vertelt Frank. Om deze professionele gebruikers beter te bedienen, heeft De Bolster ook eenwebsite voor de professionele gebruikers gelanceerd. "De behoefte aan informatie over de biologische zaden en de eigen ontwikkelde rassen is de afgelopen jaren sterk toegenomen. Onze mensen kunnen niet 24/7 beschikbaar zijn, maar onze kennis wel." Op de website is het totale assortiment professionele rassen, de eigen rassen, alle nieuwkomers en veel wetenswaardigheden over het assortiment en bedrijf te vinden.

Let op de .eu

De website www.bolster.eu is bedoeld om kennis en informatie over te dragen. Verkoop vindt op deze website niet plaats. Daarvoor is de oorspronkelijke website (bolster.nl) bedoeld. Omdat De Bolster ook veel internationale klanten heeft, is de website, net als het linkedinprofiel van De Bolster, Engelstalig. "Dit betekent uiteraard niet dat de Nederlandse professionele klant niet welkom is. Ook voor deze klanten is de site enorm informatief en geeft een actueel beeld van de nieuwkomers en overige, niet door De Bolster ontwikkelde rassen, die zeer geschikt zijn voor de professionele markt."

Voor meer informatie: www.bolster.eu

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.