Biobierwinkel.nl brengt buitenlands bio-bier naar Nederland

Deze maand hebben Linda en Florian Metz uit Arnhem hun webwinkel biobierwinkel.nl geopend. De webwinkel waar alleen maar biologische bieren te vinden zijn is het resultaat van een inspirerende vakantie in Frankrijk. Tijdens hun huwelijksreis in de Bourgogne kwamen Linda en Florian steeds weer andere biologische bieren tegen. In het kleine café aan het dorpsplein, bij een abdijkerk in een bedevaartsoort, op de lokale boerenmarkt en op een klein bierfestival in het dorpje Ouroux-en-Morvan. De goede smaak van de bieren maakte dat ze diezelfde vakantie nog twee brouwers bezochten om kennis te maken. Zo ontstond het idee om de bieren naar Nederland te brengen en op zoek te gaan naar nog meer biologische bieren in andere landen.Uiteindelijk heeft het paar verschillende brouwers gevonden in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk die stuk voor stuk een bijzonder verhaal te vertellen hebben. Er zijn wat grotere brouwers die al dertig jaar lang alleen maar biologisch brouwen en met hun bedrijf zorg dragen voor hun omgeving, niet alleen door te kiezen voor biologische ingrediënten, maar ook door hun medewerkers en leveranciers eerlijk te behandelen. Andere bieren komen van kleine brouwerijen die nog maar net opgericht zijn en waar één of twee brouwmeesters met grote passie de lekkerste bieren brouwen op een manier die goed is voor de natuur en voor de regio.

Het paar ontdekte dat er een grote variëteit is in biologisch bier en dat er voor alle smaken wel een bier is. In de webwinkel biobierwinkel.nl zijn bieren in alle soorten verkrijgbaar. Men kan er zelfs terecht voor alcoholvrij biologisch bier, glutenvrij biologisch bier, speciale winterbieren, kerstbieren en innovatieve biologische bieren, bijvoorbeeld op basis van druivenmarc die overblijft bij de productie van wijn. In de komende maanden wordt het aanbod uitgebreid met nog meer soorten bier uit nog meer landen in Europa.

Omdat de webwinkel net geopend is, worden bestellingen tot het eind van dit jaar nog gratis bezorgd in Arnhem en omgeving.

Voor meer informatie: www.biobierwinkel.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.