Guillaume Maubert, Paul's Quinoa:

"Elke maand voor kwaliteitsbewaking quinoa naar Peru"

Tholen - De Fransman Guillaume Maubert is sinds begin 2015 in dienst bij Paul's Quinoa. De landbouwingenieur is bij het in Someren gevestigde bedrijf verantwoordelijk voor de kwaliteitsbewaking. Om hier op toe te kunnen zien reist Guillaume elke maand voor 10 dagen af naar Peru, waar de grondstoffen voor de producten van Paul's Quinoa vandaan komen. "Op deze manier kunnen we de beste kwaliteit biologische quinoa inkopen. Daarop ligt bij ons de focus", vertelt Guillaume, die namens Paul's Quinoa van 18 tot en met 20 oktober op Natexpo in Parijs stond.Het gaat goed met het bedrijf, zo geeft Guillaume aan. "Eigenlijk gaat het nog iedere dag beter. Onze producten liggen nu in grote supermarkten, in de Benelux, Duitsland en Frankrijk. En er komen nog regelmatig verkooppunten bij." Sinds kort heeft Paul's Quinoa ook een 'sourcing kantoor' in de Verenigde Staten. "En we hebben goede contacten in China."

Sinds begin februari reist Guillaume dus maandelijks af naar Peru. "Ik ga daarheen om de leverbaarheid van de quinoa te garanderen en de kwaliteit van de producten op peil te houden. Dit is noodzakelijk in de quinoa, omdat de vraag naar dit product enorm gestegen is de afgelopen jaren. Dankzij deze werkwijze kunnen we voor 99,99% garanderen dat onze biologische quinoa van goede kwaliteit is."


Deze 'bars' zijn nieuw in het assortiment.

Hij vertelt dat Paul's Quinoa een belangrijk doel voor ogen heeft: "We willen de wereld van beter eten voorzien en zijn er van overtuigd dat dit kan door middel van quinoa. Het is een super product, zo is quinoa glutenvrij en bevat het veel proteïne. Hierdoor is het bijvoorbeeld erg geschikt voor sportievelingen en mensen die een bepaald dieet moeten volgen."

Voor meer informatie:

Guillaume Maubert
Paul's Quinoa
Witvrouwenbergweg12
5711 CN Someren
+33 (0)785263089
Guillaume@paulsquinoa.com
www.paulsquinoa.com

Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.