![](https://www.biojournaal.nl/remote/http/www.biojournaal.nl/nieuws/2015/1023/Quinoa1.jpg?preset=ContentFullSmall)
Het gaat goed met het bedrijf, zo geeft Guillaume aan. "Eigenlijk gaat het nog iedere dag beter. Onze producten liggen nu in grote supermarkten, in de Benelux, Duitsland en Frankrijk. En er komen nog regelmatig verkooppunten bij." Sinds kort heeft Paul's Quinoa ook een 'sourcing kantoor' in de Verenigde Staten. "En we hebben goede contacten in China."
Sinds begin februari reist Guillaume dus maandelijks af naar Peru. "Ik ga daarheen om de leverbaarheid van de quinoa te garanderen en de kwaliteit van de producten op peil te houden. Dit is noodzakelijk in de quinoa, omdat de vraag naar dit product enorm gestegen is de afgelopen jaren. Dankzij deze werkwijze kunnen we voor 99,99% garanderen dat onze biologische quinoa van goede kwaliteit is."
![](https://www.biojournaal.nl/remote/http/www.biojournaal.nl/nieuws/2015/1023/Quinoa.jpg?preset=ContentFullSmall)
Deze 'bars' zijn nieuw in het assortiment.
Hij vertelt dat Paul's Quinoa een belangrijk doel voor ogen heeft: "We willen de wereld van beter eten voorzien en zijn er van overtuigd dat dit kan door middel van quinoa. Het is een super product, zo is quinoa glutenvrij en bevat het veel proteïne. Hierdoor is het bijvoorbeeld erg geschikt voor sportievelingen en mensen die een bepaald dieet moeten volgen."
Voor meer informatie:
Guillaume Maubert
Paul's Quinoa
Witvrouwenbergweg12
5711 CN Someren
+33 (0)785263089
[email protected]
www.paulsquinoa.com