Nu ook zadenmixen met noten en bessen van Linwoods

Voor een gezond lichaam zijn dagelijks tal van essentiële vetzuren, vitamines en mineralen nodig. De voedzame superfoods van Linwoods maken het makkelijk om al die stoffen in je dagelijkse voedingspatroon op te nemen. "Elf verschillende mixen van noten, zaden en bessen helpen om op een makkelijke en lekkere manier een gebalanceerd voedingspatroon te verkrijgen", aldus Linwoods. "Met de superfoods van Linwoods kun je aan bijna alles wat je eet een gezonde boost geven, door er gewoon een schepje aan toe te voegen. Gezond, makkelijk en lekker."Omega vetzuren, vezels, antioxidanten, ijzer, zink, eiwit, vitamine E en B… Het is een greep uit de keur van voedingsstoffen die te vinden zijn in de mixen van Linwoods. De mixen van Linwood bevatten gemalen zaden, noten en bessen die stuk voor stuk veel belangrijke voedingsstoffen bevatten. Wat ze niet bevatten zijn kunstmatige smaakstoffen en toegevoegde suikers, de mixen van Linwood zijn vrijwel allemaal biologisch geproduceerd, 100% natuurlijk en bovendien glutenvrij. De biologische producten zijn voorzien van het Europees bio-keurmerk. "Je strooit ze eenvoudigweg over een maaltijd heen, van ontbijt tot diner, om je gerecht een extra gezonde boost te geven. Een schepje door je muesli, over je lunchsalade of in je stoofpotje draagt dagelijks bij aan een gebalanceerd eetpatroon. Op de website van Linwoods zijn allerlei lekkere recepten te vinden met de mixen."

Bomvol voedingsstoffen

De basis van de mixen van Linwoods is bijna altijd lijnzaad, één van de meest rijke plantaardige bronnen van omega 3. Dit is een vetzuur dat ons lichaam niet zelf kan maken en dus uit onze voeding moet worden gehaald. De reeks van Linwoods biedt tal van lekkere combinaties met het lijnzaad, met bijvoorbeeld verschillende soorten noten, zaden zoals sesamzaad en pompoenpitten en gojibessen. De mixen van Linwoods bevatten superfoods van de beste kwaliteit die in bijna alle gevallen een koude maling hebben ondergaan, waardoor alle voedingsstoffen zoveel mogelijk bewaard zijn gebleven. Omdat ze gemalen zijn, neemt je lichaam de stoffen sneller op. Ondanks het feit dat de superfoods van Linwood niet verhit zijn geweest, zijn ze tot twaalf maanden houdbaar zonder verlies van kwaliteit. Dit is te danken aan een speciaal verpakkingsproces in een beschermende atmosfeer.

Over Linwoods

Als boerenzoon herinnerde John Woods, directeur van het Ierse familiebedrijf Linwoods, zich de glanzende vachten van vee dat lijnzaad door hun voer kreeg. Hij bedacht dat het dan voor mensen misschien ook wel heel gezond zou zijn en verschillende onderzoeken bevestigden zijn idee. Linwoods, toen al een leverancier van gezonde bakkers- en zuivelproducten, besloot om een lijn van superfood combinaties aan het assortiment toe te voegen, waarin lijnzaad vaak een grote rol speelt. "In de lijn van producten zijn ook innovatieve en prijswinnende producten te vinden zoals Lijnzaad, Noten en Q10, met daarin een co-enzym dat als antioxidant werkt en lichaamscellen helpt om extra energie aan te maken. Andere prijswinnende producten zijn Linwoods Lijnzaad Probiotica Vitamine D, Linwoods Cacao & Bessen en Linwoods Hennepzaad. Linwoods wordt in meer dan twintig landen verkocht."

Voor meer informatie: www.linwoodshealthfoods.com

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.