Webshop E-naturals.nl nu online

De webshop E-naturals.nl is donderdag 8 oktober live gegaan. Bij E-naturals zijn natuurlijke en biologische verzorgingsproducten verkrijgbaar. Eva Nouhet wil met E-naturals mensen overtuigen om producten te gebruiken waar ze zich goed bij voelen. Producten die gemaakt zijn door bedrijven met liefde voor de mens, dieren en het milieu.

Eva is van jongs af aan opgegroeid met biologische voeding en natuurlijke verzorgingsproducten. "Die waren meestal vrij duur, hadden een onhandige verpakking en zagen er niet zo mooi uit. Dit is in alle opzichten verbeterd. Er is meer keus, de producten ruiken veel beter, de prijzen zijn een stuk redelijker tot betaalbaar en de verpakkingen zijn mooier en handiger in gebruik", aldus Eva.

De laatste jaren zijn steeds meer mensen geïnteresseerd in wat ze eten, wat er in het eten zit en welke stoffen ze naar binnen krijgen. Mensen eten bewuster en biologische producten zijn steeds beter verkrijgbaar. Eva is van mening dat verzorgingsproducten en cosmetica daarin een beetje achter lijken te lopen. "Hoewel ook daar steeds meer mensen bewuster mee omgaan. Het lijkt erop dat veel mensen nog niet beseffen, dat wat ze op hun huid smeren, ook de huid binnendringt. En dus ook in het lichaam terecht komt. De producten op deze website zijn allemaal van bedrijven waar ik genoeg ervaring mee heb om te weten dat ze betrouwbaar zijn. Inmiddels heb ik diverse producten zelf geprobeerd en ben ik andere producten nog aan het uitproberen."De webshop is gevuld met producten waar Eva zelf helemaal achter staat. "Het zijn producten waarvan ik zeker weet dat ze het natuurlijke herstel van de huid helpen te ondersteunen. Van alle producten op deze website kan ik met zekerheid zeggen, dat ze niet op dieren getest zijn en het milieu en je lichaam zo min mogelijk of helemaal niet belasten. Uiteindelijk spoel je de shampoo toch door het doucheputje en komt de bodylotion ook een beetje in het water terecht als je je wast."

Voor meer informatie: www.e-naturals.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.