"Beursvloer al voor 75% gevuld"

Update Bio-beurs: extra themaplein en standhoudersborrel

Tholen - De voorbereidingen voor de tweede editie van de Bio-beurs zijn in volle gang. "Het gaat erg goed. De beursvloer is al voor 75% gevuld. Ook zijn er heel veel aanmeldingen binnengekomen voor de workshops en seminars", vertelt Paulien Veerman. Voor het eerst zal in november ook een standhoudersborrel georganiseerd worden, als opwarmer voor de beurs. "Daarover worden de exposanten zo snel mogelijk geïnformeerd."

Ze geeft aan dat ook veel nieuwe bedrijven zich ingeschreven hebben als exposant voor de Bio-beurs. "Dat is heel positief. Er zitten heel leuke bedrijven tussen." Paulien heeft het er maar druk mee: "Ik ben momenteel bijvoorbeeld onder meer met de opening bezig. Er zijn nog zoveel leuke dingen te doen. Het is gaaf om te merken hoe alles nu langzaamaan in elkaar valt."

Themapleinen

In de hal worden onder meer diverse themapleinen ingericht. Het Foodplein, Demeterplein, Streekplein en Ondernemersplein zijn al definitief. En daar komt sowieso nog één plein bij. "Hierover zijn we nog in overleg en we hopen dit binnenkort definitief te maken."

Op het Foodplein zijn proeverijen, productpresentaties en kookdemonstraties van verschillende topkoks. Op het Demeterplein vind je bio-dynamische boerenbedrijven en producenten. Op het Streekplein staan aanbieders van biologische streekproducten en op het Ondernemersplein krijgen startende ondernemers in de biologische sector de kans om hun producten te presenteren.

Voor meer informatie: info@bio-beurs.nl, www.bio-beurs.nl


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.