In een nieuw natuurgebied iets ten zuiden van Wilnis heeft de familie Samsom nabij de biologische melkveehouderij een paviljoen met uitkijktoren gebouwd. Het draagt, net als het natuurgebied, de naam De Grote Sniep en is sinds 1 juli 2015 geopend.
"We hebben een mooie zomer achter de rug met veel bezoekers en leuke diners, high thea's, meetings, vergaderingen et cetera. De bezoekers hebben erg genoten van het mooie uitzicht over de weilanden en van de heerlijke koffie met huisgemaakte cheesecake of appeltaart. Ook was er in september een themadiner wat in het teken van de eend stond. Vanwege het grote succes organiseren wij op zaterdag 24 oktober wederom een themadiner. Deze keer zal er haas op het menu staan", vertelt Joost Samsom.
Vanaf 27 oktober worden de openingstijden aangepast aan het seizoen.
Voor meer informatie: www.degrotesniep.nl

Abonneren
Vacatures
Top 5 - gisteren
Top 5 - afgelopen week
Top 5 - afgelopen maand
- In memoriam: Frans baron van Verschuer
- "We zeiden tegen elkaar: als we dit doen, dan gaan we voor 100% biologisch"
- John Arink gaat discussie aan met Henk Bleker bij Humberto op RTL4
- Patty Brard weggestuurd van bio-boerderij op Ibiza
- Ronald van Marlen spreekt Rabobank-aandeelhouders aan op verantwoordelijkheid voor 'landbouwpuinhoop'
"Joost Samsom: "Mooie zomer achter de rug"
Bezoekers genieten van paviljoen met uitkijktoren De Grote Sniep
Publicatiedatum:
Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier
Ander nieuws uit deze sector:
- 2022-06-29 Jubileumcongres EFMI over de foodtrends van gisteren, vandaag en morgen
- 2022-06-28 Nieuwe samenwerking GEPU en Rungis
- 2022-06-24 UMC Utrecht gaat voor gezonder voedingsaanbod
- 2022-06-21 Australische pubs overwegen om sla als bijgerecht optioneel te maken om verspilling tegen te gaan
- 2022-06-17 Eerste biologische bedrijfsrestaurant in Hamburg geopend
- 2022-06-17 Zwitserse samenwerking brengt biologische voeding in crèche, school en kantine
- 2022-06-10 Exki breidt cateringservice uit naar Antwerpen
- 2022-06-07 "Wij kennen alle boeren waar we inkopen"
- 2022-06-02 Ruim vijf miljoen maaltijden gered van verspilling in 2021
- 2022-06-02 CO2-Impact Tool moet assortiment in bedrijfsrestaurants verduurzamen
- 2022-06-01 Een Tweede Michelinster voor De Nieuwe Winkel
- 2022-05-24 Telers en chefs ontmoeten elkaar op de Rungis Food Fair
- 2022-05-23 Royal Spelt opent eigen bitterballen- en krokettenfabriek
- 2022-05-20 De Nieuwe Winkel verkozen tot Beste Biologische en Groenterestaurant
- 2022-05-18 Aantal foodtruckondernemingen sinds 2017 verdubbeld
- 2022-05-17 Marktplaats voor horeca met overschotten en imperfecte producten
- 2022-05-17 Woonzorgcentrum en biopluktuin starten samenwerking
- 2022-05-16 Anne&Max zet hotelketen voor insecten op
- 2022-05-13 Bij SLA eten kinderen tot en met 10 jaar gratis
- 2022-05-11 "We kunnen nu eindelijk ons pand in zijn volledigheid benutten"